Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Interview met Kevin van The Party Service. Ballonnenbogen, licht- en geluid, alles voor een geslaagd examenfeestje!

Blog

Interview met Kevin van The Party Service. Ballonnenbogen, licht- en geluid, alles voor een geslaagd examenfeestje!

Katwijk is een nieuw jong bedrijf rijker; The Party Service! Hier kun je terecht voor ballonnenbogen, licht- en geluid en nog veel meer voor een geslaagd feestje. Hieronder het interview van Kattuk.nl met de eigenaar Kevin.

• Wat is je naam?
Mijn naam is Kevin den Dulk.

• Wat is je leeftijd?
Ik ben 20 jaar oud.

• In welk dorp of stad woon je?
Ik woon in Katwijk aan Zee.

• Heb je hobby’s, zo ja welke?
Ik doe van alles waar ik op dat moment zin in heb.

• Wat heb je gedaan voor je dit bedrijf opstartte?
Ik vond het leuk om websites te bouwen en toen dacht ik, hier kan ik wat mee. Ik wilde via de website licht-, geluid- en feestartikelen verhuren.

• Doe je nog een opleiding naast je bedrijf?
Ik ben bezig met de opleiding Ondernemer Detailhandel aan het ROC Mondriaan in Den Haag.

• Hoe heet het bedrijf?
The Party Service. Omdat we alle benodigde dingen voor een leuk feestje willen verhuren. De naam staat ook leuk voor onze drive-inn shows die we doen voor feesten en partijen.

• Wanneer heb je het bedrijf opgestart?
We zaten al anderhalf jaar met het plan in ons hoofd maar sinds februari dit jaar zijn we echt gestart met ons bedrijf. Sindsdien kun je dus bestellingen plaatsen via onze website.

• Wat is precies je aanbod? En is daar veel vraag naar?
Wij verhuren licht- en geluidsapparatuur voor feesten en partijen voor een lage prijs. Omdat we dit via de website doen is dit voor jou als klant veel goedkoper.

Daarbij zijn we sinds half april begonnen met de verkoop van ballonnenbogen en –pilaren. Dit is een opkomende trend, want je begint ze steeds vaker te zien in Nederland.
Echter in Katwijk lopen we daar een beetje op achter, terwijl Katwijkers echte feestbeesten zijn. Nu kun je deze heel makkelijk bestellen via onze internetsite (www.123ballonnenboog.nl) en wij zetten hem bij de deur voor je neer. Heel makkelijk dus!

Dus ben jij/ ken je iemand die bijna is geslaagd voor zijn/haar examen en een examenfeestje gaat houden? Niet gek als je onze activiteiten aanprijst!

• Welke leermomenten zijn er geweest?
Het starten van het bedrijf bij de Kamer van Koophandel, en het doen van bijv. de eerste BTW-aangifte. Ook leer je goed met je administratie om te gaan, want wat een post (vooral ook wel reclame) krijg je dan binnen!

• Wat liep direct goed?
Er zijn veel mensen die positief reageren op ballonnenbogen, en daarom verwachten wij hier wel veel van. En als het een beetje over de mond gaat, zoals we hier in Katwijk wel gewend zijn, dan denk ik dat we hier heel leuk uit zullen komen.

• Hoe ben je op het idee gekomen om een eigen bedrijf te starten?
Het is leuk om zelf met iets te komen waar je in je eigen regio niet veel van hoort. Het lijkt me ook erg leuk om later een grote winkel/bedrijfspand te hebben waar we alleen maar bezig zijn met het klaarmaken van ballonnenbogen/het verhuren van licht en geluid. Wie weet!

• Doe je dit alleen of heb je partners/medewerkers?
Mijn vader en ik zijn allebei eigenaar van de zaak.

• Waar kunnen we jou terug vinden?
Als je meer van ons wilt weten kun je onze website bekijken via www.thepartyservice.nl. Via onze website kun je ook met onze twitter en facebook in contact komen. En wie weet zie je mij wel voor de deur staan als je iets hebt besteld via onze website.

• Wat kun jij betekenen voor jongeren in Katwijk?
Ik vind het erg leuk als jongeren besluiten een eigen poduct op de markt te brengen en een bedrijf starten. Ik wil dan ook al te graag tips geven. Via de website kun je altijd in contact met mij komen, of je zoekt me op via Facebook, Twitter en Hyves. (Kevindendulk)

• Waar denk jij te staan met dit bedrijf over 5 jaar?
Over 5 jaar hebben we, na al het blazen, vast wel genoeg lucht over om een heel mooi, gezond bedrijf te hebben die iedereen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kent. En staat er bij iedere bruiloft een ballonnenboog voor het Katwijkse gemeentehuis. Dat zou ik echt geweldig vinden.

• Waarom denk je dat?
Als ik merk hoeveel interesse mensen tonen bij het zien van ons nieuwe product denk ik dat het wel goed zit. En hoe meer bogen we gaan zien in Katwijk, hoe meer het hier een trend gaat worden. Ik ben zeer benieuwd!

 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X