Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Interview: De Meiden van Jan Klaassen

Blog

Interview: De Meiden van Jan Klaassen

3 van de Meiden van Jan Klaassen: Mariëlle, Deirdre en Saskia

3 van de Meiden van Jan Klaassen: Mariëlle, Deirdre en Saskia

Op vrijdagavond 7 juni was het eindelijk zover, de openingsavond van ‘De Meiden van Jan Klaassen’ in voormalig Feest aan C. Kattuk.nl is gelijk een kijkje gaan nemen en trof daar een gezellige feestende bende aan. 
Dansende barmeiden, een goeie sfeer en stampende feestmuziek in een dampend volle tent waar de lampen alle kanten op vlogen.

Al met al een topavond gehad!

Reden om ‘De Meiden van Jan Klaassen’ op de redactie uit te nodigen voor een interview.

Wie zijn ‘De meiden van Jan Klaassen’?
Deirdre, Danielle, Saskia en Mariëlle.

Hoe komen jullie aan deze naam?
We waren op zoek naar een naam die blij en vrolijk is. Aangezien we nogal van poppenkast houden en allemaal meiden zijn kwamen we op de naam ‘De Meiden van Jan Klaassen’

Wat voor tent wordt het? Met welke muziek?
Het wordt vooral een Feestcafé, met gemengde muziek. Van alles en nog wat, Après Ski, Top 40, Nederlandstaling, zolang het maar gezellige muziek is. Ook gaan we themafeesten organiseren. Oh ja, ideeën voor leuke thema’s zijn altijd zijn welkom.

De meeste tenten hebben een ‘eigen’ nummer, een nummer dat bijna elke avond gedraaid wordt. Wat is/wordt jullie nummer?
Natuurlijk Jan Klaassen de Trompetter van Rob de Nijs. Dan  gaan we echt helemaal los achter de bar. 

Wat maakt jullie tent anders dan andere uitgaansgelegenheden in Katwijk?
Wij zijn een tent met echte barvrouwen/entertainers en een meer losse sfeer dan in andere tenten. Het maakt ook niet uit in welke kleding je komt, als je maar gezellig mee komt feesten.

Wat is de doelgroep?
Liefst 18 plus.

En hoe gaan jullie deze de tent inlokken?
We zijn al druk aan het promoten in het centrum en om toeristen naar de tent te lokken gaan we ook promoten op het strand.

Op de openingsavond was het behoorlijk druk. Hoe was het zaterdag?
Zeker net zo druk. Vlak voor 1 uur vertrok er nog wel een groep naar een andere tent. Maar zeker tot 3 uur was het gezellig druk en we zijn uiteindelijk tot 5 uur open geweest. Daarna moesten we nog schoonmaken en waren we om 7 uur weer thuis.

Die lampen, wat is daarmee?
We hebben hufterproof plastic lampen in de tent hangen die wel tegen een stootje kunnen dus dat proberen we regelmatig uit door ze een gooi te geven. Wel leuk want de bezoekers doen er nu vrolijk aan mee. 

Hufterproof tot op zekere hoogte. De eerste lamp is al gesneuveld namelijk. Ze keihard tegen het plafond slaan was bij nader inzien toch geen goed idee.

De tent is verder ook leuk aangekleed, vooral de poppetjes aan de muur vallen op. Waar komen die vandaan?
Die stonden op een kerstkaart gemaakt door CAAT ontwerpstudio. We vonden ze erg leuk, en hebben ze laten maken om in de tent op te hangen.

Welke bekende tent/club is jullie voorbeeld?
The Coyote Ugly maar dan blijer en minder streng.

Wat is jullie ambitie/droom? Waar wil je staan over een jaar?
Bekendstaan als de gezelligste tent van Katwijk waar het altijd druk is en feest wordt gevierd.

Jullie zijn open op do-vr-zaterdagavond? Komen er nog meer avonden bij?
We kijken het eerst aan. En als het mogelijk is willen we vaker opengaan. En doordeweeks kan je de tent ook afhuren voor je eigen feestje. We hebben groot scherm met een beamer dus reken maar dat het met EKs en WKs helemaal los gaat. Maar daarnaast willen we doordeweekse film avonden gaan doen, en eventueel live surf,- en snowboardwedstrijden gaan volgen!

Gaan jullie nog wat met eten doen?
Daar denken we wel aan. Iets als: ‘De Meiden van Jan Klaassen’ gaan uit eten. Dan mag je met ons uit eten voordat we open gaan en daarna gaan we feesten.

Wat zijn jullie websites?
www.demeidenvanjanklaassen.nl  
Hier vind je alle info, de prijslijst en de arrangementen die we hebben. Ook kan je de tent via deze site afhuren voor je eigen feestje.

Op Facebook  houden we iedereen op de hoogte van onze acties en themafeesten enzo en plaatsen we leuke foto’s en filmpjes van de feestavonden.

Onze Twitteraccount is even opgeschort. We hebben alle volgers van Kattuk.nl aangeklikt en nu zijn we tijdelijk suspended wegens spammen. Even afwachten wanneer die het weer doet.

Dus jullie konden Kattuk.nl al?
Ja natuurlijk!

Willen jullie nog wat kwijt aan onze bezoekers?
Halloooooootjes!!! Sinds vrijdag 7 juni zijn we volle bak van start gegaan om het uitgaansleven in Katwijk te verrijken met ongeremde feestjes en gezelligheid. Wij vinden dat het leven een groot feest is, en willen dit graag met jullie vieren! Omdat iedereen anders is, hebben wij geen huisregels qua kleding, dus wil je in je galajurk of eventueel je pino-pak een avondje gaan stappen, dan ben je bij De Meiden van Jan Klaassen op het juiste adres.

We gaan veel leuke dingen organiseren (ook buiten de openingstijden om op andere locaties) Zo willen we, met iedereen die meewilt, bijv. uit eten gaan, masaal gaan paintballen, of bijv gaan snowboarden, noem maar op!

Ideeën van jullie kant zijn altijd meer dan welkom!  

We hopen jullie snel te zien en maak je niet druk over je dansmoves, want bij ons mag je ongegeneerd de hele avond je ballen uit je broek swingen!

Tot zoooooootjes!!! Liefs van de meiden

Heel veel succes met ‘De meiden van Jan Klaassen’ en we komen zeker nog een keer langs om mee te feesten.

 

Geschreven door: Redactie

Laat een reactie achter

X