Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Inschrijving workshops Schoolkunstcommissie gestart!

Blog

Inschrijving workshops Schoolkunstcommissie gestart!

Ook dit jaar wordt vanuit de Schoolkunstcommissie weer een uitgebreid programma van culturele workshops voor basisschoolleerlingen, buiten schooltijd, aangeboden. Nieuw dit jaar is dat er naast culturele ook sportieve workshops worden aangeboden!

Inschrijven voor deze workshops is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop, door een email te sturen naar workshop@welzijnskwartier.nl

Klik HIER voor het volledige programma, inclusief data, tijden, locaties, kosten en leeftijdsgroepen te vinden. De eerste workshops starten in februari, het programma loopt door tot de zomervakantie.

De schoolkunstcommissie is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Katwijk, het basisonderwijs en de lokale verenigingen. Door deze samenwer­king is het mogelijk om een programma van kunst- en cultuuractiviteiten aan basisschoolleerlingen aan te bieden. Welzijnskwartier Sport biedt ook jaarlijks kennismakingsworkshops aan. Alle activiteiten zijn bedoeld om de schoolgaande jeugd kennis te laten maken met de diverse vormen van kunst, cultuur en sport. 

PROGRAMMABOEKJE

SKC

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X