Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ingezonden Column: Afsluitert

Blog

Ingezonden Column: Afsluitert

SPANNEND! De stemmen worden geteld. Staat ons een politieke aardverschuiving te wachten? Of blijft alles bij het oude?

Check HIER de live-uitzending van PodKat vanuit het gemeentehuis

Hier alvast de uitsmijter van Frits! Zijn laatste column in een serie van drie….

Het wordt mij, Frits, verweten wat zuur van de scheidslijn te schreeuwen naar de doeners van de samenleving. Er wordt gezegd dat ik enkel kritiek lever. Ik zou geen constructieve bijdrage leveren, ik zou niet opbouwen. Ik zou een cynicus zijn en ik zou slechts bezig zijn met effectbejag. 

En dat klopt.

In navolging op mijn zure begin wil ik het graag wat uitgebreider over Nico hebben. Nico is de voorman van de VVD en daarmee opperclown. Toen Anita (HvK) beweerde dat ‘de VVD de VVD niet meer is’, zag Nico zijn kans schoon. Er werden snel wat bloemen bij elkaar geraapt, de GoPro van Chef Communicatie ging aan en hup een treurig filmpje is gemaakt. Ik vind het jammer dat een intelligent man als Nico zich af moet zetten tegen Hart voor Katwijk, of in debat Durf. Houd het als volwassen bestuurspartij lekker bij je eigen ideeën.

Zo. Genoeg opbouwende kritiek. Omdat dit de laatste column is, wil ik het gewoon positief afsluiten. Ik vond Matthijs van Tuijl voor de campagne, in versterkt arbeidersjargon, een zwakke penis. Nu, na de campagne dus, vind ik Matthijs een lieve man. Matthijs scoort op inhoud, valt niemand af en dat siert hem. Complimenten voor Amy Guijt van GemeenteBelangen, want sterk gehouden in jongerendebat waar ondanks het woord jongeren bijna alleen maar ouderen zaten.
Complimenten voor iedereen onder de 30 die zich verkiesbaar stelde. Speciaal compliment voor Sonny. Sonny heeft in zijn klompvoet meer bedrevenheid dan 90% van de millennials bij elkaar.

Daarbij wil ik Adger van Helden nog begroeten: Hoi Adger. Adger heb ik niet besproken in de afgelopen 3 columns en dat is niet voor niets. Ik vind gewoon helemaal niets van Adger. Adger lijkt me een modelburger. Adger noemde zichzelf in een interview degelijk. Ja. Dan vind ik niets van je.

En om af te sluiten hoop ik dat de partijen, of ze nou in het college komen of niet, de komende 4 jaar actiever zijn op social media dan de tijd daarvoor.

Door: Frits!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X