Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ingezonden Blog: vv Katwijk op de rand van…?

Blog

Ingezonden Blog: vv Katwijk op de rand van…?

Ingezonden blog door Erik Pieters

De druk van de natie neemt nu zo toe dat vv Katwijk niet anders kan dan toetreden tot de Jupiler League. Maar is dat wel zo’n goed idee?

De afgelopen weken lazen we veelvuldig dat het knap was dat Katwijk kampioen was geworden ondanks het lage budget. Buiten de sportieve prestatie is van dat budget gelul, want wat dat betreft is toetreding tot de Jupiler League geen probleem. Zoveel scheelt dat niet met de bodem van de Jupiler League (Des te kwalijker is dat er een ander team in de gemeente Katwijk met zo’n zelfde budget nog hoofdklasse speelt).

De speeldata worden ook variabeler. Maar ondanks dat zullen er teams zijn die aan de vrijdagavond vasthouden en dan wordt het bikkelen voor de fan in de file. Lekker op de vrijdagmiddag in een lange rij staan op het asfalt naar Maastricht of Emmen om vervolgens 5-1 te verliezen. Want incidenteel zal er wel gewonnen worden maar dat wordt niet het hele seizoen gehaald. Of PP moet er een aardige duit bovenop gooien.

En kan Katwijk binnen enkele jaren verplicht worden om bijvoorbeeld tegen Telstar op zondag te spelen i.v.m. met derby risico?

Wat mij betreft zitten er nog veel te veel haken en ogen aan en stevent Katwijk op een faillissement af, of PP moet weer wat meer dode vissen gaan vangen.

Door: Erik Pieters

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

Laat een reactie achter

X