Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ingezonden blog: Laatste redding de politie

Blog

Ingezonden blog: Laatste redding de politie

Ingezonden door Erik Pieters. Links door redactie Kattuk.nl

We weten het allemaal er moet bezuinigd worden, want er is crisis. Maar niet bij de gemeente Katwijk. We weten allemaal wel wat voor “foute” uitgaven ze de laatste weer gedaan hebben. Alsof het niets strooit hier men met gemeenschapsgeld waardoor elk bedrijf failliet zou gaan.

Maar de gemeente heeft altijd de politie nog. He een gat in de begroting. Mooi lekker weer een ochtendje schoolgaande kinderen pesten. Wat? Nog niet genoeg? En het is lekker weer? Nou dan gaan we lekker op het Marktplein boetes uitschrijven.

Katwijk zal voor de rest wel erg veilig zijn als daar zoveel tijd ingestoken kan worden en voor de rotklusjes en budget voor feestjes hebben we altijd de GOA’s nog. Lekker van die standaard nutteloze bonnen schrijven.

Bonnenquota zijn afgeschaft in Nederland maar in Katwijk delen ze er des te meer uit. Een ding scheelt, met dit beleid verwacht ik binnenkort nog veel meer grote feesten in Katwijk.

Door: Erik Pieters

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X