Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ingezonden blog: Failliet aan zee. Door: Erik Pieters

Blog

Ingezonden blog: Failliet aan zee. Door: Erik Pieters

Ingezonden blog door Erik Pieters

Jaren was de horeca voor de stappers onder ons hetzelfde. Als je te jong was ging je naar de Cas, voelde je daar te oud voor ging je naar de Stairs, moest je twaalf uur thuis zijn ging je naar de Lindeboom en voelde je te hip voor dit alles ging je naar de Blauwe Bock of voor de afwisseling naar Noordwijk.

Tot daar Feest aan C kwam. Met viel bombarie op de social media en youtube filmpjes ging het van start. Een spiksplinternieuw hip cafe. Ze zouden het wel even gaan maken. Maar daar ging het ook gelijk mis. Het was gewoon al gedoemd te mislukken vanaf het begin.

Het was te hip voor de gewone Katwijker die het elders wel prima vond/vind. En eigenlijk is het ook veel te klein, want het publiek wat er moest komen loopt naast zijn schoenen en staat erg breed, dan is zo’n toko ter grootte van een woonkamer in de Rooie buurt al snel vol.

Nu is het aanbod dus weer hetzelfde (zonder de gescheiden vrouwen kroeg Dunbar en de stamkroegen tekort te doen). En vindt Katwijk dit blijkbaar wel goed. Of kan er nog wel wat variatie bij?

Wellicht kan er wat op de Zwaaikom gecreëerd worden. Er is daar ruimte voor terrassen en leegstand. Dus ideaal om daar wat eetcafes, een Ierse pub, Jazz cafe of Rock and Roll cafes te maken. Ik zeg gemeente Katwijk probeer daar wat in te investeren.

Wat dat betreft was het een dappere poging van Feest aan C om het horeca landschap te veranderen, maar het liep uit op een fiasco.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

  • WeeWim

    Beantwoorden 17/05/201311:51

    Het is maar de vraag of je als ondernemer nog wel wil investeren in een nieuwe uitgaansgelegenheid in Katwijk. Zeker als je ziet dat op zaterdagavond de Blauwe Bock ook praktisch leeg staat…

Laat een reactie achter

X