Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Informatiemarkt over sport

Blog

Informatiemarkt over sport

Onze gemeente heeft een rijk verenigingsleven. Onze sportprestaties zijn hoog. Veel inwoners zetten zich elke week met ziel en zaligheid in om sporten in onze dorpen mogelijk te maken. De gemeenteraad wil graag met de sportsector in onze gemeente in gesprek. Waar loopt het goed? Waar maakt de sportsector zich zorgen over? Wat zien zij op zich komen? En wat verwacht de sportsector van de gemeente in het licht van deze ontwikkelingen?

Bent u als bestuurslid of vrijwilliger betrokken bij een sportvereniging? Dan bent u van harte welkom. Bent u ondernemer op het gebied van sport? Ook dan gaat de gemeenteraad graag met u in gesprek.  Maar ook als u een ware sportfanaat bent en over uw ervaringen met sport in Katwijk wilt praten dan bent u van harte uitgenodigd. Alle Katwijkse sportverenigingen ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging, maar ook zonder uitnodiging bent u van harte welkom.

De informatiemarkt is een informele manier om uw ideeën, plannen, ambities, zorgen en ervaringen te delen met gemeenteraadsleden. Er is geen centraal geleid programma; raadsleden en andere belangstellenden lopen bij u langs. U kunt hen dan een-op-een informatie geven en met hen in gesprek gaan.

Noteert u in uw agenda: woensdag 13 maart, van 19:30 uur tot 22:30 uur in het gemeentehuis.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X