Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Geen categorie /Incease naar de halve finale, Suffix in de finale van de Popprijs!

Blog

Incease naar de halve finale, Suffix in de finale van de Popprijs!

En de 1e voorronde van de Popprijs Holland Rijnland 2012 is weer een feit! Gisteravond stonden drie bands klaar om hun plekje in de finale te veroveren met hun eigen muziek. En dat is ze aardig gelukt! Helaas moest er één band sowieso afvallen en kreeg maar één van de andere twee bands gelijk toegang tot dat felbegeerde plekje in de finale. Suffix was de band die dat is gelukt en het jury-oordeel was dan ook lovend! Incease is door naar de halve finale en zal zichzelf daar nog een keer moeten bewijzen.

Het genre van gisteravond was toch wel een beetje te omschrijven als ‘hardrock/metal’. Er werd zelfs gegrunt! Ondanks de niet zo hele grote opkomst was het wel een hele gezellige avond!

Check hieronder de foto’s en zorg dat je er op 21 april in Splotz! in Roelofarendsveen bij bent voor de tweede voorronde!

Later meer…….

 

Geschreven door: Kaylee

Comments: 3

 • Vink

  Beantwoorden 08/04/201221:56

  Skretsch was ook erg cool! 😀

 • CelesteBoers

  Beantwoorden 09/04/201216:02

  Heel goed gedaan jongens! TOP!

  • keesplas

   Beantwoorden 10/04/201210:01

   Thanx.. Laatste band suffix was ook erg cool! En terecht naar de finale… Wij zullen gaan knokken om zo ook in de finale proberen te komen! Dus kom ons supporten op 2 juni in static in Lisse

Laat een reactie achter

X