Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2021? Doe het nu!

Blog

Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2021? Doe het nu!

Ken jij ook iemand die een lintje verdient? Draag hem of haar dan nu voor!

Wie komen er in aanmerking? 
Iemand die gedurende een lange periode (15 jaar of langer) belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk voor een kerk, organisatie of vereniging. Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren. De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.

Kent u iemand die een lintje verdient?
Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2021, vult u dan het aanvraagformulier in. Dit vindt u op www.lintjes.nl. Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Dien het voorstel op tijd in
Is uw aanvraag compleet? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door. Houdt u er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2020 is.

Meer informatie
U kunt het bestuurssecretariaat bellen, tel. (071) 406 5001 of mailen naar bestuurssecretariaat@katwijk.nl. Of kijkt u op www.lintjes.nl en op www.katwijk.nl/lintje.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X