Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Hulp nodig met geldzaken? Check de online geldplannen

Blog

Hulp nodig met geldzaken? Check de online geldplannen

Komt u wel eens geld te kort? Of zien uw geldzaken er heel anders uit vanwege de coronacrisis? Kortom, wilt u meer uit uw geld halen? Kijk dan eens op www.startpuntgeldzaken.nl/katwijk. Inwoners van Katwijk vinden hier gratis  geldplannen. Deze geldplannen kunnen anoniem ingevuld worden en geven direct aan welke concrete stappen genomen kunnen worden om uw geldsituatie te veranderen.

De geldplannen zijn een gratis service voor alle inwoners. Dus of u nu geld tekort komt of misschien wel juist geld over houdt. Er zijn verschillende geldplannen die u kunnen helpen bij de vraag die u hebt.

Hulp bij het invullen
De geldplannen kunnen zelfstandig worden ingevuld. Toch kan het zijn dat u hulp nodig hebt hierbij. Verschillende organisaties in Katwijk  als Grip op de Knip, Broodnodig, wijkteam, Budgetinformatiepunt (BIP), Formulierenbrigade, CJG  en het Welzijnskwartier kunnen u ondersteunen bij het invullen van de geldplannen.

Startpunt Geldzaken
De geldplannen zijn ontwikkeld door Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de Stichting ter certificatie van financiële planners (FFP).

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X