Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Huldiging Europees kampioenen in gemeentehuis. Update: nieuwe foto’s

Blog

Huldiging Europees kampioenen in gemeentehuis. Update: nieuwe foto’s

Update: nieuwe foto’s. Thnx2 Jan Louis, jlfotografie.nl

Vanavond was het dan zover, vol spanning zaten de meiden van majorettevereniging Desiree en majorettevereniging de Flying Stars in de raadzaal van het gemeentehuis. Wat was er dan zo speciaal? Beide majorettevereningingen hebben het Europees kampioenschap binnengesleept en daar hoort natuurlijk een huldiging bij!

Na een kleine toespraak van wethouder Van Duijn werden de trainers van beide teams gefeliciteerd en een bos bloemen overhandigt. Daarna werd er door de wethouder gevraagd of de Flying Stars een soort yell of lied hadden, en hierop werd geantwoord met een ja. Op de wijs van hela hela holala zongen de meiden en de aanhang zong gezellig mee. Ook de meiden van Desiree hadden een overwinningslied. Tijdens beide liedjes werd er luidt meegezongen door het publiek dat zich naar de huldiging had bevonden.

De balkonscene werd als eerste door de Flying Stars ingezet. Gevolgd door de dames van Desiree. Tijdens het champagne schudden werd geen rekening gehouden met het feit dat de Flying Stars nog onder het balkon stonden. Dus er werden nog al wat Flying Stars geraakt met de overwinningschampagne van Desiree.

Een apart tafereel was de overwinningsdouche van blijdschap, door een aantal leden van de Flying Stars. Ze sprongen opeens spontaan onder de fontijn van het gemeentehuis. Aan sfeer ontbrak het dus niet.

Hier een verkorte weergave van hoe de meiden zich voelde voor en na het kampioenschap.Het was onwijs spannend, vooral door sterke competitie. Tijdens de bekendmaking van de winnaars werd het met aftellen steeds spannender, zei een van de meiden van Desiree. “Toen we het hoorde renden we eerst naar onze trainers toe om ze te omhelzen. Daarna vervolgde we onze weg naar het podium.” Verder was het een zeer emotioneel moment heb ik mij laten vertellen, er zijn heel wat tranen gehuild door beide teams en dit is zeer begrijpelijk.

Nogmaals Gefeliciteerd!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X