Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Kattuk.tv /Houd de boel heel – Video Deel 3

Blog

Houd de boel heel – Video Deel 3

Na twee filmpjes voor jongeren, zijn nu volwassenen aan de beurt. Een derde filmpje in de ‘houd de boel heel’-serie vraagt aandacht voor het op straat gooien van kerstbomen. Na de kerst willen veel mensen hun kerstboom kwijt, maar door deze zomaar op straat te gooien, komt de boom soms in verkeerde handen en wordt er iets mee vernield. Elk jaar sneuvelen speelhuisjes en speeltoestellen als gevolg van brand. Kerstbomen zijn hierbij een geliefd hulpmiddel om iets flink te laten branden. Naast het gevaar, is het opnieuw een voorbeeld van nutteloze geldverspilling.

Op woensdag 6 januari is de jaarlijkse kerstboominzameling in Katwijk en Rijnsburg. Op zaterdag 9 januari is de kerstboominzameling in Valkenburg. Voor iedere ingeleverde boom ontvangt u of uw kind een lootje en daarmee maakt u kans op leuke prijzen. Bomen kunnen ook worden ingeleverd op de Milieustraat aan de Taanderstraat 1 in Katwijk.

Kerstboominzameling Rijnsburg en Valkenburg
Inleverlocaties voor de kerstbomen in Rijnsburg en Katwijk op woensdag 6 januari vanaf 13.30 uur zijn:
 Cleijn Duinplein
 E.A. Borgerstraat
 Fresiastraat (bibliotheek)
 Kerklaan
 Kon. Julianalaan (bij de Duinroos)
 Milieustraat
 Parnassia (Zanderij)
 Marktplein
 Poolster
 Willy Sluiterstraat (bij de bibliotheek, speeltuintje)
 Van Houtenstraat
 Vloedstroom
 Waterboslaan
 Burgemeester Koomansplein
 Evertsenstraat/Van Galenstraat

Kerstboomverbranding Valkenburg
Bomen voor de kerstboomverbranding worden verzameld op de Duyfraklaan, vlakbij Valken ’68. Per kerstboom ontvangt u een lot. De winnaars van de cadeaubonnen worden bekendgemaakt voordat de stapel om 19.00 uur in brand wordt gestoken.

Houd de boel heel deel 4
Het einde van de ‘houd de boel heel’-reeks is in zicht. Woensdag 30 december wordt bekend gemaakt wie de VIP-kaartjes heeft gewonnen voor het ‘Lekker Bezig met Youtubers-event’.

Persbericht gemeente Katwijk

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X