Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Houd de boel heel! Dat doen wij ook

Blog

Houd de boel heel! Dat doen wij ook

Persbericht Gemeente Katwijk

Elk jaar voert de gemeente Katwijk in de decembermaand campagne tegen het zinloos vernielen van andermans spullen door vuurwerk. Met de slogan ‘Houd de boel heel! Dat doen wij ook’ wil de gemeente het gesprek op gang houden bij jong en oud over de enorme geldverspilling door vuurwerkvandalisme. De jaarwisseling moet juist een groot feest zijn!

Preventie, handhaving en communicatie
Verkeersborden, afvalbakken, bloembakken, speeltoestellen en putten. Allemaal gewilde objecten om elk jaar opnieuw te vernielen. Het repareren of vervangen van deze materialen kost veel geld. Samen met politie en HALT probeert de gemeente Katwijk inwoners bewust te maken van deze kostenpost. Daarnaast probeert de gemeente zoveel mogelijk materialen in de openbare ruimte af te sluiten of weg te halen tijdens de jaarwisseling en handhaaft de gemeente waar mogelijk.

Help mee vandalisme tegen te gaan
Ziet u in aanloop naar oud en nieuw of tijdens de jaarwisseling dat iemand overlast of schade veroorzaakt, spreek iemand aan op zijn gedrag en/of bel de politie. Bij heterdaad via 112 en anders via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Foto’s en filmpjes zijn ook welkom.

Heeft u vragen over het afsteken van vuurwerk en handhaving van illegaal vuurwerk?
Kijk dan op www.halt.nl of www.politie.nl.

houd-de-boel-heel_2016-3

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

Laat een reactie achter

X