Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Horeca mag terras de hele winter open houden

Blog

Horeca mag terras de hele winter open houden

Versoepeling voor horecaondernemers in moeilijke tijd

Ook aankomende winter mogen horecaondernemers in Katwijk hun terras laten staan. Het college van B&W van de gemeente Katwijk heeft dit recent besloten. Normaal gesproken moeten horecaondernemers hun terras per 1 oktober weghalen. Wethouder Knape: “De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan drukken een zware stempel op onze samenleving. Een sector die hard wordt getroffen is de horeca. Om hen letterlijk iets meer ruimte en lucht te geven, mogen zij ook dit jaar in de winter hun terras open houden.”

Geen vergunning

Horecaondernemers hoeven geen vergunning aan te vragen, maar afhankelijk van de situatie kan aanvullend wel een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht/ bestemmingsplannen vereist zijn. Horecaondernemers kunnen hun plannen voor een winterterras melden via ondernemersinfo@katwijk.nl. Zij zijn hierover geïnformeerd. Daarnaast plaatst de gemeente de tijdelijke regels op www.overheid.nl en op de gemeentepagina.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X