Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Hoe zit jij in je vel? Vul de vragenlijst in!

Blog

Hoe zit jij in je vel? Vul de vragenlijst in!

Jongeren van 16 tot 25 jaar uit Katwijk gezocht voor de GGD Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen! Jouw mening is belangrijk voor het onderzoek!

Wil jij andere jongeren helpen beter in hun vel te zitten? Vul de vragenlijst in en maak kans op een cadeaubon naar keuze.

De GGD is benieuwd hoe het met je gaat. Jouw antwoorden helpen ons een goed beeld te krijgen van de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongvolwassenen in Nederland. Zo kunnen we die, samen met gemeenten en de Rijksoverheid, verbeteren!

We verloten 10x €400 en 600x €25. Jouw mening is belangrijk voor dit onderzoek.

Vragenlijst via: www.jongerenmonitor.nl

Over de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

In april is de gezondheidsmonitor Jongvolwassenen gestart. Binnen deze doelgroep vallen jongeren van 16 tot 25 jaar, en de uitkomsten van deze monitor zijn belangrijk om landelijk en lokaal inzicht te krijgen in hun welzijn. Hoe hoger de deelname, hoe representatiever de cijfers. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk jongvolwassenen de vragenlijst invullen.

 De vragenlijst kan van 8 april tot en met 7 juli 2024 worden ingevuld. De resultaten zijn naar verwachting begin 2025 beschikbaar.

De Gezondheidsmonitors brengen de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de Nederlandse bevolking in kaart. De resultaten ondersteunen gemeenten, provincies en het Rijk bij het maken van gezondheidsbeleid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hecht GGD Hollands Midden (@ggd.hm)

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X