Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Hoe krijg je jouw plan voor een betere samenleving van de grond? 

Blog

Hoe krijg je jouw plan voor een betere samenleving van de grond? 

UPDATE: Nieuwe data 8 en 11 oktober! Heb je Pop-Up1818 vanavond gemist? Adviseur Michel Nivard van @Fonds1818 komt op vrijdag 8 oktober (13.00-16.00) naar het Dorpshuis in Valkenburg en maandag 11 oktober (13.00-16.00) naar de Burgt in Rijnsburg + in de avond 18.00-21.00 naar Huize Callao in Katwijk. Kom je langs?

Fonds 1818 komt naar Katwijk en denkt met je mee!

Op dinsdag 5 oktober organiseert Fonds 1818 een avond vol inspiratie en tips! Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Bezoekers krijgen een stoomcursus fondsenwerving, voorbeelden van maatschappelijke projecten door Katwijkers én goede tips van fondsadviseurs.

Vrijwilligersorganisaties en actieve buurtbewoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn van harte welkom op 5 oktober vanaf 19.00 uur bij Pop-up 1818 in Tripodia!

Over Fonds 1818
Fonds 1818 geeft geld voor de uitvoering van kleine en grote projecten die de maatschappij mooier maken. Van een buurtmoestuin tot schuldhulpverlening door een grote welzijnsorganisatie zoals Katwijk Rijd(t) Mee. Het fonds geeft niet alleen geld, maar helpt organisaties en bewoners ook om hun plannen goed op papier te zetten en samenwerkingspartners te vinden.

Volg een workshop
Op de avond kun je luisteren naar gedreven Katwijkers over hun aanpak bij een fondsaanvraag. En je kunt deelnemen aan één van de twee workshops die het fonds tegelijkertijd aanbiedt: ‘Hoe schrijf je een projectplan?’ of ‘Hoe maak je een begroting met een dekkingsplan’.

Gesprekje met een adviseur
Heb je al een duidelijk idee en wil je dat eens voorleggen aan Fonds 1818? Of heb je een andere vraag? Meld je dan aan voor een speeddate: een gesprekje van ongeveer tien minuten met adviseur Michel Nivard of directeur Sanne ten Bokkel Huinink. Alle vragen zijn welkom!

Aanmelden voor Pop-up 1818 kan via de website van Fonds 1818. Daar vind je ook meer informatie.

Fonds 1818 komt ook naar Rijnsburg en Valkenburg 
Kun je op 5 oktober niet naar Tripodia komen, maar wil je wel een vraag stellen aan adviseur Michel Nivard of je plan aan hem voorleggen? Dan kan dat live op twee andere momenten: op vrijdag 8 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur in het Dorpshuis in Valkenburg en op maandag 11 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur in de Burgt in Rijnsburg. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen en naar Michel vragen.

Meer weten/aanmelden?
Fonds1818.nl

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X