Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Hockey Club Catwyck Jongens B2: Kampioenen van plezier!!

Blog

Hockey Club Catwyck Jongens B2: Kampioenen van plezier!!

Altijd lachen en altijd plezier, daar staan de mannen van Jongens B2 bij Hockey Club Catwyck voor!

Vele seizoenen hebben de mannen te kampen met het feit dat er andere teams aangevuld moeten worden. Hierdoor moeten de mannen ieder seizoen starten met een mix van de harde kern en nieuwe kern. De nieuwe kern wordt direct opgenomen in het team en is vanaf het begin duidelijk dat het een team is waar iedereen op kan bouwen. Altijd lachen en altijd met veel plezier!

Dat is ook dit seizoen duidelijk geworden. Een seizoensstart met een krap elftal, maar door het enthousiasme van het team extra spelers erbij gevonden. Dan kan ik als coach en trainer alleen maar super trots zijn op deze mannen!

Seizoen 2013/2014 heeft Jongens B2 alle wedstrijden in de competitie verloren; iedere wedstrijd met een kleine teleurstelling maar bovenal met een lach en vertrouwen in elkaar. Dat zijn de echte sportmensen!

De laatste wedstrijd van het seizoen is gespeeld, wederom met een lach verloren en afgesloten met een vette hap bij de Mac. Ook mijn laatste seizoen als coach en trainer van dit superteam komt ten einde. Sinds 2007 lach ik met de meesten van deze mannen mee. Nu tijd voor andere bezigheden. Teun Ouwehand en Wim Guijt nemen volgend seizoen het coachstokje van mij over en ik ga ervan uit dat de club twee toptrainers regelt voor dit topteam.

Ik bedank Lars van Duijvenbode, Dennis Ouwehand en Luuk van Beelen voor het geven van gasttrainingen dit seizoen en uiteraard bedank ik Teun Ouwehand als mijn mede-coach langs de lijn. En niet te vergeten, heb ik genoten van alle seizoenen met jullie mannen van B2. Vergeet nooit dat jullie de beste zijn op ieders eigen niveau, dat plezier het allerbelangrijkste is en dat ik erg trots op jullie ben.

Lieve groet, Nicole ten Thij

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X