Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Het Meidencafé doet een fotoshoot

Blog

Het Meidencafé doet een fotoshoot

Op 25 november hebben de meiden van Kattuk.nl een fotoshoot gedaan . Irinca die voor haar opleiding Fotografie de fijne kneepjes van het vak moet leren heeft een geweldige prestatie geleverd. De foto’s werden gemaakt in het bos, achter het gemeentehuis van Katwijk.

Met de herfstbladeren om hen heen was het een rijk kleurenpalet in een sprookjesachtig bos. Een aantal waren ietwat onwennig. Foto’s laten maken van zichzelf stond niet op hun bucketlist. Na een tijdje deden ze toch heel dapper mee en viel het allemaal reuze mee.      IMG_6810

Carin – één van de meiden in het Meidencafé – vond de fotoshoot super gezellig. Ze zou graag willen dat we nog een fotoshoot doen met de meiden. ” Ook zou ik graag een lesje willen krijgen in kickboksen. Om te zien hoe kickboksen is. Jezelf leren verdedigen en voor jezelf op kunnen komen vind ik belangrijk.”, zegt Carin.  

Irinca – stagiair op kattuk.nl – kon goed met de meiden overweg en stelde ze op hun gemak. Niet alleen van de meiden maakt Irinca foto’s. Ook de gamegroep van kattuk.nl zal op de foto worden gezet.  De mountainbike groep van het welzijnskwartier, scum en de sportzaal komen ook nog aan de beurt.      

IMG_6739

Het meidencafé is iedere dinsdag van 15:00 uur  tot 17:00 uur op kattuk.nl in Huize Callao. Speciaal voor meiden in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Marlijne en Yasmin hebben iedere dinsdag weer iets uitdagends op de planning staan. Het organiseren van een fotoshoot, een bootcamp of een inzamelingsactie voor 3FM Serious Request , niets is te gek! Eigen ideeën zijn natuurlijk meer dan welkom. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het meidencafé? of… wil jij ook eens een fotoshoot laten doen? Dat kan! Stuur een mail naar marlijne@outlook.com als je vragen hebt of om je aan te melden, dan krijg je van ons de verdere informatie. Tot snel!

 IMG_6702                            

                                                                                                                                              

Geschreven door:   Marlijne

Geen reacties

Laat een reactie achter

X