Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Het Katwijks compliment – Vrijwilligerswaardering in Katwijk

Blog

Het Katwijks compliment – Vrijwilligerswaardering in Katwijk

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Katwijk. En verdienen een waardering. Vanaf 22 november kunnen verenigingen een aanvraag doen voor een mooie waardering voor hun vrijwilligers. Dit jaar bestaat de waardering uit musea bezoek.

Wat is het Katwijks compliment?

Het Katwijks compliment is de nieuwe waardering voor de inzet van vrijwilligerswerk binnen gemeente Katwijk. Welzijnskwartier verbindt mensen, initiatieven en organiseert deze grote waarderingsactie.

Katwijk kent een rijk cultuurleven en om dit extra aandacht te geven is ervoor gekozen om het allereerste Katwijks compliment in samenwerking met de Katwijkse musea uit te voeren.
Vrijwilligers ontvangen via hun organisatie een strippenkaart waarmee zij 3 lokale musea kunnen bezoeken. De strippenkaart is een half jaar geldig vanaf januari 2022.

Rondom de Dag van de Vrijwilliger (7 december) wordt de waardering onder de aanvragers verspreid en komt het bij de vrijwilliger terecht.

Hoe meld je jouw vrijwilligers aan?

Om als vereniging, stichting of bewonersinitiatief mee te doen met het Katwijks compliment mail dan naar vrijwilligers@welzijnskwartier.nl o.v.v. Katwijks compliment.  Let op! Om mee te doen moet de organisatie aangesloten zijn bij www.doemeeinkatwijk.nl. Dit is het platform in Katwijk voor activiteiten en vrijwilligersvacatures. Aanmelding sluit 2 december dus meld jouw vrijwilligers snel aan. Bent u vrijwilliger? Tip uw organisatie op deze leuke actie!

Vragen over het Katwijks compliment?

Neem dan contact op met Remke van Rooden, sociaal werker Welzijnskwartier, telefonisch te bereiken op: 06-82052107 of per mail vrijwilligers@welzijnskwartier.nl

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X