Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Gemeenteraadsverkiezingen 2018 /Het is bijna zover: gemeenteraadsverkiezing 2018

Blog

Het is bijna zover: gemeenteraadsverkiezing 2018

8 maart 2018

Laat je stem niet verloren gaan

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezing 2018 zijn in volle gang. Over iets minder dan twee weken is het zover. Dan kan er gestemd worden voor zowel de gemeenteraadsverkiezing als voor het referendum over de Wet op inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Stemwijzer al meer dan 6000 keer ingevuld
De Stemwijzer Katwijk, www.katwijk.nl/stemwijzer is drie weken geleden online gegaan. Met nog twee weken tot de gemeenteraadsverkiezing is de StemWijzer al zo’n zesduizend keer ingevuld. Dit aantal is 12% van het aantal kiesgerechtigden in Katwijk. Hiermee zien we dat Katwijk hoger uitkomt dan andere gemeenten die een StemWijzer inzetten. Daar ligt het gemiddelde invulpercentage nog onder de 8%.

Stempas(sen) bezorgd
Afgelopen week zijn de stempas(sen) per post bezorgd. Heeft u geen stempas(sen) ontvangen of bent u uw stempas kwijt, dan kunt u een nieuwe aanvragen. Dit kan tot dinsdag 20 maart 2018, 12.00 uur in het gemeentehuis. Neem een identiteitsbewijs mee.

Stemlocaties
Stemmen kan op 21 maart tussen 8.30 en 21.00 uur bij één van de 34 stembureaus. Speciaal voor deze verkiezingen is een stembureau gecreëerd op een boot in de Zwaaikom in Katwijk aan Zee. Van 10.00 tot 19.00 uur is het mogelijk een stem uit te brengen op de River Queen in de Zwaaikom in Katwijk aan Zee.

Wilt u meer weten over de verkiezingen?
Volg de gemeentelijke kanalen op social media, #katwijkkiest.

Persbericht Gemeente Katwijk

15 maart: Kattuk.nl Jongerendebat @ De Schuit

Meer over de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 op Kattuk.nl HIER

 

 

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X