Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /Hemelvaartsdag beperkt strandbezoek mogelijk

Blog

Hemelvaartsdag beperkt strandbezoek mogelijk

Zwemmen, zonnebaden en sporten op het strand is toegestaan. Strandpaviljoens gesloten, wel afhalen eten/drinken en huren stoelen/bedden. Ook op strand 1,5 meter afstand.

Om drukte op de Katwijkse stranden te voorkomen sluit de gemeente Katwijk, in overleg met de veiligheidsregio Hollands-Midden, op Hemelvaartsdag alle grotere parkeerterreinen in Katwijk aan Zee af bij een bezetting van 50%. Op deze manier hoopt de gemeente 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen op de Boulevard en het strand. De kust is wel bereikbaar op de fiets of te voet.

Wat kan wel en wat kan niet?
Zwemmen, zonnebaden en sporten op het strand is toegestaan. De strandpaviljoens zijn tot 1 juni gesloten, maar het is wel mogelijk eten en drinken af te halen. Het is ook mogelijk een strandstoel of een ligbed te huren en op het vrije strand te gebruiken. Ook op het strand moet men steeds 1,5 meter afstand bewaren van anderen dan het eigen gezin.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X