Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /Corona testlocaties Gouda en Leiden sluiten na 17 maart

Blog

Corona testlocaties Gouda en Leiden sluiten na 17 maart

Tot en met vrijdag 17 maart kun je op de corona testlocaties in Gouda en Leiden terecht voor een coronatest en herstelbewijs. Daarna sluiten deze testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden. Deze sluiting volgt op het vandaag genomen besluit van de minister van VWS dat testen op corona niet meer nodig is. Na 17 maart kun je voor een coronatest en herstelbewijs terecht bij een commerciële partij.

De GGD heeft de afgelopen drie jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de bestrijding van corona. Sinds de start van het testen nam Hecht GGD Hollands Midden bijna 1,5 miljoen testen af.

Herstelbewijs

Sommige landen vragen nog om een Digitaal Corona Certificaat (DCC). Die krijgen mensen onder andere met een herstelbewijs. Hiervoor kun je je tot en met 17 maart laten testen bij de corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden. Kijk voor de openingstijden en het maken van een afspraak op www.ggdhm.nl/coronatest. Na 17 maart kun je voor een coronatest en herstelbewijs terecht bij een commerciële partij, zo besloot de minister van VWS. Deze bedrijven werken nu aan de voorbereiding hiervan.

Kijk voor informatie over corona en testen op corona op www.rijksoverheid.nl/corona.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X