Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Gemeenteraadsverkiezingen 2018 /Hart Voor Katwijk presenteert verkiezingsprogramma en nieuwe website

Blog

Hart Voor Katwijk presenteert verkiezingsprogramma en nieuwe website

Hart Voor Katwijk heeft afgelopen week de nieuwe website gelanceerd. Daarmee wil de partij een beter inzicht geven in de politieke standpunten, kandidaten en speerpunten voor de verkiezingen.

De nieuwe site is makkelijker te bedienen en geeft gebruikers een beter overzicht van alle pagina’s die de partij heeft. Zo is de homepage voorzien van alle actuele informatie over de verkiezingen.

In aanloop naar de verkiezingen heeft Hart Voor Katwijk alle kandidaten op de website zichtbaar gemaakt met naam en nummer op de lijst. Daarnaast hebben de eerste zeven kandidaten een persoonlijke pagina met daarop hun persoonlijke motivatie waarom ze bij Hart Voor Katwijk op de lijst staan. De kiezer krijgt zo een beter beeld de kandidaten en motivatie.

Naast de lancering van de nieuwe website, heeft de partij direct het verkiezingsprogramma gepubliceerd. Het verkiezingsprogramma is vanaf de startpagina te vinden en is tevens voor iedereen te downloaden. Hart Voor Katwijk is trots dit programma voor u te mogen maken en heeft dit zorgvuldig met de leden besproken. Er is een unanieme overeenstemming over het programma en dat geeft de commissie een goed gevoel.

Om het voor de kiezer makkelijker te maken heeft de partij een overzicht gemaakt van alle standpunten per categorie. Kiezers kunnen zo makkelijker zoeken in het verkiezingsprogramma. Per onderwerp komen de verschillende standpunten aan de orde.

Om alle politiek inbreng van Hart Voor Katwijk nog beter in zicht te brengen zal op korte termijn de website worden aangevuld met alle moties, amendementen en schriftelijke vragen. Dit geeft de leden maar ook de kiezer inzicht in de afgelopen vier jaar politiek. Alle Algemene Beschouwingen zijn al online te vinden.

Persbericht Hart voor Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X