Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Happy end of the world!

Blog

Happy end of the world!

Hel en verdoemenis! Morgen is het zover! De dag waarop de gehele aardkloot zal vergaan. Het gaat meteorieten regenen, de oceanen overstromen, we krijgen bezoek van buitenaardse wezens, de zeespiegel gaat stijgen en we gaan botsen met een andere planeet. Kortom: we gaan er allemaal aan.

Wat we met die informatie moeten? Al je opgekropte frustratie op je baas uitleven, al je zuurverdiende geld over balk smijten, je geheime lover vol passie de liefde verklaren, zuipen alsof je leven er vanaf hangt, want de kater zul je toch niet meer mee maken. Dus: LEEF, FEEST, DRINK, LACH en DANS zoals je dat nog nooit gedaan hebt en ook nooit meer zal doen.

En heb je zelf geen inspiratie? Dan hebben de Viva-meisjes alvast van alles voor je op een rijtje gezet, waaronder een koe melken, op een kameel zitten, vuurdansen en naar een waarzegger gaan.  

Veel plezier!

– Oh, je wilt het overleven? Dat kan natuurlijk ook! Vrouwen hoeven alleen maar hun neus achterna te lopen. Mannen mogen misschien wel mee op de Dortse ark. Wie boten niet vertrouwt kan een bunker opzoeken in de duinen (en vergeet dan ook vooral je overlevingspakket niet) of schuilen in de grotten in Frankrijk. Geschikte kleding vindt je hier.  

P.S. Als je je baas lief aankijkt of hetzelfde werk aanbiedt voor de helft van het geld krijg je misschien je baan nog wel terug. Tot morgen!

 

Geschreven door: Belle

Comments: 2

  • Vink

    Beantwoorden 20/12/201211:07

    Beter vergaat de wereld gewoon.

  • ©º~~¡€

    Beantwoorden 23/12/201209:55

    worst Apocalypse ever!!!

Laat een reactie achter

X