Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Hanky’s 2015 Exit Uittips!

Blog

Hanky’s 2015 Exit Uittips!

Jaja Hanky is terug! Voor een keertje.. Zeker niet uit vrije wil, want na verscheidende verzoeken en andere pogingen om Hanky over te halen om nog eens zijn ongezouten mening te geven over het uitgaansaanbod in Katwijk en omstreken wist Hanky te melden dat, hij erg druk was met werken om zijn openstaande rekeningen in Tripodia te kunnen betalen… Maar toen Jos Wienen dreigde om een compleet gezin Syrische gelukszoekers in Hanky zijn huis te plaatsen! Is Hanky toch overstag gegaan om voor deze keer nog eens een lading aan harde, slechte en flauwe k*t grappen te maken, de nodige “mensen” ongegeneerd te beledigen onder het mom van “satire” (uiteraard vanachter het veilige masker der anonimiteit) en zijn ongezouten mening te geven over het uitgaansaanbod in Katwijk en omstreken.

Dus, hier komt die dan… De Hanky’s 2015 Exit Uittips!

Ja beste lezertjes daar is die dan! De Hanky’s 2015 Exit uittips! Over exit’s gesproken… Het is Hanky ten ore gekomen dat Tripodia weggaat! Hoe kan dit?! Je zal toch zeggen dat daar genoeg geld word binnen geharkt…. En elke keer als daar een paar inspiratieloze artiesten staan die te onzeker zijn en te incapabel om zelf muziek te schrijven en dus maar teren op de creativiteit van mensen die wel kwaliteiten hebben en alle zouteloze standaard bagger weg spelen die je op het foute uur op de radio zal kunnen horen , o pardon ik bedoel coverbands  staat die toko strak van de midlife crisis! Maar het is natuurlijk een beetje “over lijken gaan” om hier nu verder over te gaan, dus hier komt het slechtste bruggetje van 2015.

Over, over lijken gaan gesproken, PARIJS! Nee dat kan echt niet natuurlijk! Er zijn dingen waar geen grappen over gemaakt kunnen worden, zeker niet zo’n tragische gebeurtenis. Dus nieuwe poging over, over lijken gaan gesproken. Als er een lijk is waar ik niet over heen zal willen is het wel die borderline t**f van een adele met haar nieuwe begrafenis nummer “Hello”. Ik zeg goodbye hetzelfde heeft zij volgens mij het afgelopen jaar dertig keer gezegd tegen haar diëtist (die ook echt wel hard nodig was), plastische chirurg (die ook echt wel hard nodig was) en psychiater (die ook echt wel hard nodig was).

Maar ik ben hier niet om met jullie het afgelopen jaar door te nemen, dus wat is er allemaal te doen in de laatste dagen van 2015!Hanky

Waag een borrel – Afternoon Delight @ Waag, Leiden

Een borrel? Dikke prima! Hopen dat naast de gratis toegang er ook gratis borrels zijn! Bij het woord borrel zal half Kattuk wel leeglopen.

Kerstavonddiensten @ Tripodia

Zodat je je laatste centjes in een collecte bakje ken gooien… Overigens is ervoor gekozen om twee kerstvieringen te organiseren om ”mensen niet onverrichterzake terug te moeten sturen”. Kortom om ze twee keer centen afhandig te maken dus.

Kattuk.nl Frizzz XXL – Lekker Bezig met Youtubers

Als er iets is waar ik mij mateloos aan kan ergeren zijn het wel middelbare vrouwen die er bij lopen als een raammedewerkster op de wallen. Je weet wel die vrouwen die een keer in de zoveel tijd onder strikte begeleiding van hun man mee mogen naar tripodia en al die andere bagger in al die tenten wat elk jaar is. En zich daar gedragen als een tienermeisje die net te horen heeft gekregen dat de breezertjes uit de handel worden gehaald en dat de laatste lading op het desbetreffende feest is en dat die ook op moet.. uiteraard! En dat per genuttigd breezertje het niveau van de pubertijd terug komt, man man wat kansloos!

Wat ik nog jammerder vind is dat jonge meiden van 12-16 (de doelgroep van dit soort feesten) denken dat zij er hetzelfde bij moeten lopen en zich gedragen…. Dus asjeblieft jonge dames ga er niet bijlopen en je gedragen als een of andere sn*l die er het liefst tien tegelijk neemt (Breezertjes uiteraard) los daarvan is het rond die stervens koud en ook met die harde zeewind kleed je goed en warm aan.

Verder natuurlijk een hele dikke partie! Hopen dat Enzo Knol niet gaat lopen janken omdat er geluidsoverlast is of dat hij word gezien in een filmpje want dat wil die knurft niet natuurlijk…

SKA NYE 15/16 @ SKA Festivalterrein

Ik ga een keer heel eerlijk zijn, ik vind dit echt een verplicht bagger feest! Zonder enige vrijblijvendheid, veel te grootschalig, en elk jaar worden weer dezelfde dj’s uit de kast getrokken. Voor mij begint dit feest een soort sleur te worden, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe een oud & nieuw zonder zal zijn.

Toen het nog een open terrein was en je gewoon in en uit kon lopen zonder een uur in de rij te staan had ik nog wel eens de neiging om even te gaan kijken maar nu sla ik het toch echt lekker over.

Overigens heb ik wel veel respect voor de vrijwilligers die zich twee weken de t*ring in lopen om dit mogelijk te maken. (Zo ook weer genuanceerd voor dat iemand gaat lopen janken).

Verder wens ik iedereen fijne kerstdagen en een goed 2016!

En wie weet tot een volgende keer!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X