Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Hallo sportieve jongen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg!

Blog

Hallo sportieve jongen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg!

Wij van volleybal vereniging RVV zijn op zoek naar jou!!

Het afgelopen seizoen was erg bijzonder; niet alleen door het Corona-virus, maar ook omdat ons Heren1 als debutant in de tweede divisie brutaal wist te promoveren naar de eerste divisie! Dames-1 is ook kampioen en promoveert ook naar de promotieklasse, het kan niet op, wat een mooie resultaten!

Wij van RVV hebben daar enorme zin in, en willen ook de komende jaren toch echt graag in de nationale competitie blijven spelen met de heren (2e divisie, 1e Divisie, of????)

Om nu te kunnen bouwen aan het Heren1 van de toekomst zoeken we jeugdspelers voor onze jongenslijn, liefst zelfs veel jongens! (Wat overigens niet wil zeggen dat we geen meiden zoeken; die zijn uiteraard ook gewoon welkom!!)

“Ja maar ik kan nog helemaal niet volleyballen!” zul je misschien denken. Dat geeft helemaal niets; dat leren wij je gewoon, we zijn trots op onze jeugdopleiding, misschien wel de beste uit de regio, want als kleine vereniging weten wij ook met de jeugd hele mooie resultaten te behalen!

Meld je dus nú aan en kom in september naar de Boorsmazaal!

http://rvv-volleybal.nl/

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X