Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /GRKW22: Bedankt namens Kattuk.nl!

Blog

GRKW22: Bedankt namens Kattuk.nl!

De gemeenteraadsverkiezingen Katwijk zitten er op! We (de politieke redactie Kattuk.nl) bedanken alle politieke partijen, de campagneteams en de deelnemers aan de debatten en interviews voor de prettige samenwerking.  We blikken terug op een enorm leuke en leerzame periode en kijken vooruit naar verdere samenwerking. 

Beste allen,

 

Graag willen we jullie via deze weg bedanken voor de afgelopen campagneperiode. We hebben mooie prestaties kunnen leveren dankzij jullie vertrouwen, steun en fijne communicatielijnen. Dankzij de inzet van zowel ons team (20 jongeren werkten mee aan dit debat!) als jullie campagneteams en kandidaten is het debat voor ons een groot succes geworden. Dit proces mochten we woensdagavond gepast afsluiten met een goed aantal interviews en leuke gesprekken met een groot deel van jullie (item komt later deze week online), waarvoor wederom dank.

 

Het is een mooie, leerzame en waardevolle periode geweest voor ieder in ons team, en hopelijk ook voor jullie met de aandacht die wij proberen te stimuleren voor Katwijkse jongeren. Hier willen we ook graag op voortborduren met meer activiteiten en samenwerkingen in de toekomst, waar we ons met de redactie snel over zullen beraden. T.z.t. zullen jullie hier ook meer over gaan horen en wordt dit hopelijk met hetzelfde enthousiasme ontvangen als de laatste tijd (wat we allemaal waardeerden).

 

Voor ieder van jullie die we terug gaan zien in de raad: gefeliciteerd met de behaalde zetels en hopelijk gaan we samen mooie tijden tegemoet! Voor degenen die het helaas niet gered hebben: het was enorm fijn met jullie gewerkt te hebben, en hopelijk komen we elkaar nog vaker tegen.

 

De afgelopen periode was, zoals gezegd, erg leerzaam en waardevol voor ons als Kattuk.nl. Om zoveel jongeren mee te kunnen laten werken aan zo’n belangrijk project rondom de gemeenteraadsverkiezingen is precies waarvoor wij hier zijn, en is mede door jullie zo leerzaam en waardevol geworden. Het stimuleren van bewustzijn rond (lokale) politiek, sociale betrokkenheid en algemeen burgerschap onder jongeren, zowel binnen als buiten ons team, heeft de laatste tijd hopelijk een mooie stap vooruit gezet met de inzet van ieder van ons. Laten we deze mooie lijn voortzetten!

 

Nogmaals bedankt voor de laatste maanden en laten we samen de komende vier jaar nóg meer moois bereiken en maken!

Groet,

Paul Winters en Jens Guijt
Politieke redactie Kattuk.nl

stemmen@kattuk.nl
www.kattuk.nl/stemmen

Geschreven door: Politieke redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X