Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg @ Kattuk.nl!

Blog

Gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg @ Kattuk.nl!

Om de week op dinsdag vanaf 16:30 uur. Check de poster voor alle data. Bekijk ook de scooter instructie-video!

De gratis theorielessen van Rijschool Zwanenburg bij Kattuk.nl zijn enorm populair onder jongeren. Meer dan 300 jongeren hebben het afgelopen jaar een of meerdere lessen gevolgd. Vanwege dit grote succes gaan we ook in de zomer door met deze lessen gegeven door Cees en Jenn van Rijschool Zwanenburg.

Twee keer in de maand op dinsdag vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom bij Kattuk.nl, ingang aan de Dwarsstraat in Katwijk. Iedereen mag meedoen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Over de theorielessen

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg al ruim vier jaar gratis theorielessen voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig.  Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden! Je hoeft je niet aan te melden.

En dat is nog niet alles! Samen met jongeren van Kattuk.nl gaat rijschoolhouder Cees aan de hand van foto’s en voorbeelden verkeersgevaarlijke en onduidelijke situaties in Katwijk onder de loep nemen. Hij gaat advies geven hoe je het best met deze situaties om kunt gaan, zodat iedereen weer veilig over straat kan. Deze adviezen zijn later ook terug te vinden op Kattuk.nl.

Liever online les?

Tijdens de lockdowns zijn de lessen online verder gegaan in diverse livestreams. Bekijk deze lessen HIER.

Data en tijden

Na de instructie-video elektrische scooters vind je de data van de lessen. De lessen starten om 16:30 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X