Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg gaan door in 2024!

Blog

Gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg gaan door in 2024!

Vanaf dinsdag 9 januari @ Kattuk.nl, zie poster voor overige data

Vanwege het grote succes van de lessen gaan we ook in 2024 gewoon weer door met de gratis theorielessen van Rijschool Zwanenburg bij Kattuk.nl.

De lessen blijven enorm populair onder jongeren. Meer dan 600 jongeren hebben de afgelopen jaren een of meerdere lessen gevolgd en gelijk kennisgemaakt met Kattuk.nl en De Schuit. Daarom gaan we ook in 2024 weer door met de lessen gegeven door Jenn van Rijschool Zwanenburg.

Twee keer per maand op dinsdag vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom bij Kattuk.nl, ingang aan de Dwarsstraat in Katwijk. Iedereen mag meedoen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom. Check alle data en de volgorde van de lessen op de poster hierboven!

Over de theorielessen

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg al ruim zes jaar gratis theorielessen voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig. Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden! Je hoeft je niet aan te melden.

Liever online les?

Tijdens de lockdowns zijn de lessen online verder gegaan in diverse livestreams. Bekijk deze lessen HIER.

LET OP: De lessen starten voortaan om 17:00 uur (ipv 16:30) en duren ongeveer 1,5 uur.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X