Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Veel animo voor gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg i.s.m. KattukNL

Blog

Veel animo voor gratis theorielessen Rijschool Zwanenburg i.s.m. KattukNL

Data lessen 2019 bekend!!

Zo’n 200 jongeren hebben in 2018 een gratis theorieles gevolgd van Rijschool Zwanenburg in De Schuit. Vanwege het grote succes in 2018 gaan we in 2019 weer door met de gratis lessen. Twee keer in de maand op een dinsdag in de tienerruimte van De Schuit. Zie alle data onderaan het bericht. Let op aanvangstijd is verschoven naar 17:00 uur. Hieronder meer info…

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg gratis theorieles voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig, in de tienerruimte van De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk. Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden!

Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon binnenlopen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Hierna de data van de lessen. De lessen starten om 17:00 uur en duren ongeveer 1,5 uur. 

Dinsdag 8 januari
Dinsdag 22 januari
Dinsdag 5 februari
Dinsdag 19 februari
Dinsdag 12 maart
Dinsdag 19 maart
Dinsdag 2 april
Dinsdag 16 april

We hopen je snel te zien in De Schuit.

En dat is nog niet alles! Samen met jongeren van Kattuk.nl gaat rijschoolhouder Cees aan de hand van foto’s en voorbeelden verkeersgevaarlijke en onduidelijke situaties in Katwijk onder de loep nemen. Hij gaat advies geven hoe je het best met deze situaties om kunt gaan, zodat iedereen weer veilig over straat kan. Deze adviezen zijn later ook terug te vinden op Kattuk.nl.

Heb jij nu al een verkeerssituatie waar je advies op wil?
Mail je vraag dan, liefst met foto, naar info@kattuk.nl dan geeft Cees er z.s.m. antwoord op.

Wie gaat voor? (antwoord onderaan)

vraag

antwoord

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X