Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Gratis theorieles door Rijschool Zwanenburg in De Schuit

Blog

Gratis theorieles door Rijschool Zwanenburg in De Schuit

UPDATE 12-11-2018: Morgen vanaf 16:30 weer een les. De lessen zijn een groot succes!! Tot nu toe hebben al ruim 100 jongeren en een enkele oudere de gratis theorieles gevolgd.

Bericht van 13-9-2018:
We hebben weer wat nieuws in De Schuit! Enorm handig ook! En geheel gratis!

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg gratis theorieles voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig, in de tienerruimte van De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk. Om de week op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden!

Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon binnenlopen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Hierna de data van de lessen. De lessen starten om 16:30 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

Dinsdag 13 november
Dinsdag 27 november
Dinsdag 11 december

We hopen je snel te zien in De Schuit.

En dat is nog niet alles! Samen met jongeren van Kattuk.nl gaat rijschoolhouder Cees aan de hand van foto’s en voorbeelden verkeersgevaarlijke en onduidelijke situaties in Katwijk onder de loep nemen. Hij gaat advies geven hoe je het best met deze situaties om kunt gaan, zodat iedereen weer veilig over straat kan. Deze adviezen zijn later ook terug te vinden op Kattuk.nl.

Heb jij nu al een verkeerssituatie waar je advies op wil?
Mail je vraag dan, liefst met foto, naar info@kattuk.nl dan geeft Cees er z.s.m. antwoord op.

1-20180918_162922 2-20180918_163150

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X