Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Gratis Startersdag voor ondernemers in de Leidse Regio

Blog

Gratis Startersdag voor ondernemers in de Leidse Regio

Ontmoet woensdag 23 november een succesvolle ondernemer uit jouw regio tijdens de Startersdag Leidse Regio. Tijdens dit gratis toegankelijk evenement, georganiseerd door Economie 071, Interpolis en KPN in samenwerking met Startersdagen.com, krijgen startende en oriënterende ondernemers kennis aangeboden door regionale partners.

Moss Dolman wilde meer tijd met zijn gezin doorbrengen, zegde zijn baan als consultant op en richtte Moss. Last Mile Heroes op; een fietskoeriersbedrijf. Deze Last Mile Heroes zijn in Leiden begonnen als hun werkdomein, maar zijn inmiddels ook actief in steden als Alkmaar, Den Haag, Rotterdam en Gouda.

Startende ondernemers in de omgeving Leiden, krijgen woensdag 23 november de kans om naar het ondernemersverhaal van Moss te luisteren en vragen te stellen tijdens de interactieve kennissessie. In een intieme setting is het mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen over hoe hij zijn succesvolle onderneming heeft opgestart en heeft laten groeien.

“Waar auto’s, busjes en vrachtwagens nijdig toeterend stilstaan, daar vind je de gedreven fietskoeriers van MOSS.. Gelimiteerd door alleen een handvol verkeersregels en het aantal versnellingen op hun fiets, heersen deze Last Mile Heroes over de urban jungle. Als laatste remmen. Als eerste optrekken. Het nakijken is voor anderen. #kuitenalskanonskogels.”

Aanmelden Kosteloos aanmelden kan via startersdagen.com/leiden2022

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X