Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Goede voornemens? Begin met hardlopen!

Blog

Goede voornemens? Begin met hardlopen!

Afvallen, meer sporten en bewegen zijn jaarlijks de meest populaire voornemens rondom nieuwjaar. Is dat ook jouw goede voornemen? Atletiekvereniging Rijnsoever brengt je graag in beweging en start daarom op 14 januari 2017 wederom met de VanDuijnVanderGeer cursus Hardlopen voor beginners. In een leuke en gezellige sfeer leer je in clubverband op een verantwoorde manier hardlopen.

Hardlopen is een makkelijke en goedkope sport, je trekt je schoenen aan en je bent weg! Daarnaast maakt het je gezond en fitter. Je verbrandt relatief meer calorieën dan bij andere sporten en valt (meestal) af. De conditie gaat omhoog en je ontwikkelt meer spierkracht. Een hardloper voelt zich meestal ook meer tevreden over haar of zijn lichaam. Je bent blij met je lichaam omdat het je in staat stelt om beter te bewegen. Hierdoor verbetert je eigenwaarde, lichaamsbeeld en zelfvertrouwen.                                                      

Gemotiveerd om te beginnen? Vanaf dinsdag 20 december a.s. kan online via www.avrijnsoever.nl  worden ingeschreven voor de cursus ‘Hardlopen voor beginners’. Tevens kan worden ingeschreven bij Running Center Katwijk, Princedwarsstraat 2a. Daarnaast is er een extra inschrijfmogelijkheid is op woensdagavond 11 januari 2017, locatie clubhuis AV Rijnsoever, Olympiaweg 2 Katwijk, tussen 19.00 en 20.00 uur.

De trainingsdagen zijn woensdagavond 19:15 uur en zaterdagochtend 09:15 uur. De cursuskosten bedragen 75 euro. Dit is inclusief inschrijving voor de Ronde van Katwijk en een functioneel loopshirt. Meer informatie is te vinden op www.avrijnsoever.nlen via Twitter (AVRijnsoever), Facebook en Instagram (HalvevanKatwijk). 

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X