Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Hart voor Katwijk /Gijsbert Schrijvers nieuwe fractievoorzitter Hart Voor Katwijk

Blog

Gijsbert Schrijvers nieuwe fractievoorzitter Hart Voor Katwijk

Een fris begin voor Hart Voor Katwijk na het zomerreces van de Katwijkse gemeenteraad; Anita van Ginkel heeft na vijf jaar de voorzittershamer doorgegeven aan Gijsbert Schrijvers.

“Een mooi maar ook gek moment”, aldus van Ginkel die ineens meer ruimte in haar agenda ziet verschijnen. “Vijf jaar geleden begonnen we met een groepje mensen aan het grote Hart Voor Katwijk-avontuur. Gijsbert was er ook vanaf het begin bij. We kwamen vanuit het niets met 3 zetels in de raad. Een geweldig mooi resultaat. In die periode heb ik Gijsbert zien groeien in zijn rol als raadslid. En nu, aan het begin van onze tweede raadsperiode, is dit het juiste moment om hem aan het roer te laten staan.”

Schrijvers heeft zich als raadslid de afgelopen jaren in verschillende thema’s verdiept. Met name het sociale domein heeft zijn aandacht. Ook is hij al regelmatig voorzitter van commissievergaderingen. Door zijn nieuwe functie zal hij Hart Voor Katwijk ook gaan vertegenwoordigen in het presidium en de vertrouwenscommissie.

Op de vraag of Anita dit alles niet zal gaan missen reageert ze lachend. “Ik doe alleen als voorzitter een stapje terug. Voor de rest blijf ik gewoon in de fractie en dat is samen met Gijsbert en Leon af en toe ook veel werk. Gelukkig hebben we sinds kort Björn Moonen als burgerraadslid en kennen we binnen onze vereniging een aantal actieve leden. Ik heb in ieder geval wel heel wat vergaderingen minder. Na zoveel jaar in de lokale politiek is dat best lekker!”

Persbericht Hart voor Katwijk

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X