Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Gezellige WinterFrizzz in Scum voor herhaling vatbaar!!

Blog

Gezellige WinterFrizzz in Scum voor herhaling vatbaar!!

Verslag en foto’s

Afgelopen zaterdagavond was het eindelijk zover; WinterFrizzz in Scum. Een feest speciaal voor jongeren van 11 tot en met 15 jaar zonder alcohol, roken en drugs. Ruim 100 bezoekers hebben genoten van een gezellige avond in winterse sferen met muziek van DJ Prevento, The Protector, Mystica en het jonge DJ-talent Stan Frijns. Om 19:30 uur stond er al een behoorlijke rij voor de deur en vrij snel daarna was de dansvloer in de grote zaal al helemaal vol. Er werd lekkere, gevarieerde muziek gedraaid en de hele avond liet iedereen zijn of haar beste moves zien in een kring op de dansvloer. Handjes in de lucht en gaan. Supergezellig!

Zoals met alle leuke feestjes was ook dit feest veel te snel voorbij en was het alweer tijd om naar huis te gaan. Al met al kijken de vrijwilligers en bezoekers terug op een zeer geslaagde eerste editie van de Frizzzfeesten ‘nieuwe stijl’ in Scum. 

ValentijnFrizzz
Het volgende Frizzzfeest staat ook al op de agenda. Op Valentijnsdag, zaterdag 14 februari,  is er een speciale Valentijnseditie van het feest in Scum; ValentijnFrizzz. De grote zaal van Scum gaat om 19:30 uur open en het feest duurt tot 00:00 uur. De entree is €2,–. Meer informatie over dit feest is binnenkort te vinden op Kattuk.nl.

Wat is Frizzz?
De Frizzzfeesten in Scum zijn evenementen speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. De feesten worden georganiseerd In samenwerking met het jongerenwerk van Welzijnskwartier, The Factory, The Art Squad Katwijk (TASK) en de jongerenwebsite Kattuk.nl. Elke maand een leuk feest, van, voor en door jongeren, iedere maand in een ander thema. De ZZZ in Frizzz staat voor: zonder tabak, zonder alcohol en zonder drugs! Op deze evenementen kunnen jongeren op een verantwoorde manier feesten zonder drugs, zonder drank en zonder tabak!

Meer weten?
Check de Facebookpagina ‘Frisfeesten Katwijk’  voor meer info.

Foto’s
Klik HIER voor het eerste deel van de foto’s.

Later meer foto’s  

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X