Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Getuigenoproep mishandeling Prins Hendrikkade

Blog

Getuigenoproep mishandeling Prins Hendrikkade

Via Facebook Politie Katwijk

Op maandag 8 april omstreeks 20.30 uur heeft er een forse mishandeling plaatsgevonden op de prins Hendrikkade te Katwijk. Een persoon is hierbij fors toegetakeld en de ander is met volle boodschappentas en al in het water gegooid. Het slachtoffer kon echter niet zwemmen en kon ternauwernood door zijn mishandelde vriend uit het water worden gered. Dit terwijl net zijn tanden uit zijn mond waren geslagen.

Er is inmiddels aangifte gedaan en we hebben de eerste getuigen gesproken. We hebben het vermoeden dat degene die hier verantwoordelijk voor zijn in de buurt van de Prins Hendrikkade wonen. We hebben een duidelijk opvallend signalement en als we dat kenbaar maken zullen buurtgenoten vermoedelijk weten wie we bedoelen. We willen dat nu nog voorkomen en degenen die hier verantwoordelijk voor zijn de kans geven zich te melden.

Wij nemen deze zaak zeer serieus en gaan verder met ons onderzoek. Bent u getuige van deze mishandeling? Ook dan komen we graag met u in contact! DM ons of bel met 09008844. 
#katwijk #mishandeling

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X