Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Lachend het weekend in! Geslaagde avond Stand-up comedy @ De Schuit

Blog

Lachend het weekend in! Geslaagde avond Stand-up comedy @ De Schuit

Vrijdagavond kregen we een cadeautje van de mensen van de Schuit, een hele avond stand-up comedy gratis en voor niks. Nee ze waren niet jarig en er was ook niets om te vieren. Deze avond was speciaal georganiseerd om jullie op de hoogte te stellen van de toekomstige plannen om comedy neer te zetten op het podium. Maar bovenal ook om jullie te verleiden van die bank af te komen. En dat is toch aardig gelukt! Zo’n vijftig man keek het gegeven paard niet in de bek en kwam door de zeikregen toch ff langs om met een biertje in de hand de grappenmakers te bewonderen.  

De badkuip was voor de gelegenheid vol gezet met stoeltjes, maar toch bleef het merendeel stug aan de bar staan. Ik weet niet of het nu de angst was om door de comedians afgezeken te worden of dat het een gewoonte is om eerst af te wachten of het de moeite waard is om naar beneden te verhuizen.

Toch lukte het na enig soebatten dat de stoeltjes gevuld raakte en Quintis Ristie als presentator de spits af kon bijten. We kennen hem van “Rayman is laat” maar eigenlijk beter van de “Lassie reclame”. Hij zocht lekker de interactie op met het publiek en had al snel de lachers op z’n hand.IMG-20150529-WA0004

De comedians Mr Mino, Mary Pepper en Rachid Larouz, stuk voor stuk grote namen in de comedy wereld deden waar ze goed in zijn. Hilarische anekdotes en oneliners vlogen om je oren. Ook het publiek moest het ontgelden als ze ongevraagd in de spotlight gezet werden of doordat ze het nodig vonden om halverwege de show een bietje te gaan halen.

Al met al een geslaagde avond en lekker lachend het weekend ingeluid. 

Door: Klaas

IMG-20150530-WA0003

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X