Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Geslaagd korenfestival in kerstsfeer van Pop4Shore!

Blog

Geslaagd korenfestival in kerstsfeer van Pop4Shore!

Na een intensieve voorbereiding was het zaterdag 13 december zo ver: een swingend korenfestival in kerstsfeer: Pop4Shore! presents: X-mas with friends. Het organiserende popkoor Pop4Shore! kan tevreden terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Als locatie was de Vredeskerk gekozen vanwege de prachtige akoestiek en de ligging midden in het centrum van Katwijk aan Zee. Na de opening door Anna Marie van der Plas (raadlid Gemeente Katwijk) kon het publiek genieten van de optredens van maar liefst 13 koren. Niet alleen koren uit de Duin- en Bollenstreek deden mee (zoals Bloom, Just for Fun en Voice of Joy) maar ook uit bijvoorbeeld Hendrik Ido Ambacht (Re-Flax) en Nieuwegein (refreshSing). Ieder koor trad 25 minuten op, het repertoire varieerde van swingend tot ontroerend, van All I want for Christmas tot Oh Holy Night en van Flappie tot Silent Night, om maar een paar van de tientallen nummers te noemen die te horen waren. Onder luid applaus van een volgestroomde kerk sloot Pop4Shore! zelf het festival af.

Pop4Shore! bedankt hierbij nogmaals alle koren, sponsoren en vrijwilligers die deze succesvolle dag mogelijk hebben gemaakt.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X