Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Genoeg te doen en te beleven op het Veld van de Verbeelding

Blog

Genoeg te doen en te beleven op het Veld van de Verbeelding

Van 19 tot en met 24 juli organiseert Factor Welzijn op het Skatepark aan de Noordduinseweg het jongerencultuurfestival het Veld van de Verbeelding met allerlei optredens, wedstrijden en workshops. Het Skatepark zal logo.VVDVBworden omgetoverd in een groot festivalterrein met circustenten, bizarre aankleding en nog veel meer. Tijdens het festival gaan  jongeren die workshops van The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) hebben gevolgd hun talent showen aan het publiek. De toegang tot alle activiteiten voor jongeren is gratis en het festival is volledig alcoholvrij.

HipHop Talent Night
Op vrijdagavond 19 juli wordt het festival geopend met een HipHop Talent Night met optredens van diverse artiesten. Zo’n 50 jongeren hebben de Hiphopworkshop met Hef Bundy in Scum gevolgd. Uit deze jongeren heeft Hef de grootste talenten geselecteerd die in vier groepen onder begeleiding van Hef en een professionele producer hun eigen track op hebben genomen. Realisticks, S.D.D.G., Killuminatie MoB en Twingirlz ft. Quin gaan hun track aan het publiek presenteren. Hef Bundy is hier ook bij als Moral Support. Aansluitend zijn er optredens van o.a. Greg-A-Man, Sx, Forca, The Smileys, Flinke Jongen, Mick en Melanie.

Street Style Event
Op zaterdagmiddag 20 juli vindt het Street Style Event plaats. Hier wordt het Open (Inline)Skatekampioenschap van Katwijk gehouden. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en workshops op het gebied van Streetstyle. Denk hierbij aan: Free Running, Graffiti, Skaten, BMX en straatvoetbal. Ook The Big Air Bag is er weer, een gigantisch luchtkussen met een springschans ervoor waar BMX-ers, inliners en skaters op kunnen stunten.

10 jaar Kattuk.nl I love Frizzz feest
Dit jaar bestaat Kattuk.nl 10 jaar. Om dit te vieren organiseert Kattuk.nl op zaterdagavond 20 juli een I love Frizzz feest voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Na weken van oefenen is het eindelijk zover en gaat DJ C-No onder begeleiding van DJ Estaloca zijn eerste stappen zetten in het DJ-vak. DJ Mystica is ook weer van de partij en aansluitend gaat DJ Marcel Vooijs de tent op zijn kop zetten.

Lekkere cocktails en smoothies zijn te krijgen bij de alcoholvrije cocktailbar van The Factory  en de Kattuk.nl Goodie Stand met gratis schmink, lollies, clownsneuzen, bellenblaas en glowsticks is ook van de partij om het feest compleet te maken.

Het feest wordt vanaf 22.30 uur afgesloten met een spectaculaire vuurshow door de vuurspuwers van Chaotikah.

Talent Night/Open Podium
Op maandagavond 22 en dinsdagavond 23 juli krijgt jong talent de kans zich aan het publiek te presenteren op het podium in de circustent. Op beide avonden zijn er diverse optredens van bands, DJ’s, dansgroepen, cabaret en nog veel meer.

De maandagavond start met een modeshow door meiden van The Factory, daarna volgt een optreden van de band Hulldown, cabaret door Bart de Vreugd en de avond wordt afgesloten met een optreden van Noisette.

Op dinsdagavond laten diverse DJ’s hun draaikunsten horen, is er een dansuitvoering van de meiden van X-Out en sluit de band No Resistance de avond af.

En nog veel meer..
Naast de diverse optredens, uitvoeringen en presentaties is er nog veel meer te doen tijdens het Veld van de Verbeelding. De jongeren van The Factory gaan heerlijke alcoholvrije cocktails en smoothies serveren vanuit  hun zelfgebouwde exotische cocktailbar. Er is een scootmobielrace over de Skatebaan en T.A.S.K. organiseert diverse workshops,  waaronder fotografie- en videoworkshops in samenwerking met Kattuk.nl.

Het volledige programma is hieronder te vinden (klik voor groot)

Veld 1

 Veld 2

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X