Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Kattuk.tv /Gemeente Katwijk gaat optreden tegen illegale house-party’s!

Blog

Gemeente Katwijk gaat optreden tegen illegale house-party’s!

Gemeente Katwijk gaat maatregelen nemen om de illegale houseparty’s, die regelmatig in één van de voormalige marine-barakken aan de Wassenaarseweg worden gehouden, tegen te gaan. Deze conclusie trok het college naar aanleiding van vragen van de Katwijkse SGP-fractie.

Begin januari hebben omwonenden van de barakken een brief gestuurd aan het college. In deze brief uitten ze hun zorgen over de house-feesten. Ze stelden onder meer dat er „geen daadkrachtige handhaving heeft plaatsgevonden”, en klaagden over de „geluids-, drugs- en alcohol­overlast, waardoor er een verkeerd signaal wordt afgegeven en de wijk Mient Kooltuin verder verloedert.”

De SGP-fractie vroeg het college naar aanleiding van deze brief of ze bekent is met de verloedering van de wijk en welke maatregelen de gemeente wil nemen om de houseparty’s tegen te gaan. Had college gaf als antwoord op de hoogte te zijn en stelt dat er inmiddels intensiever toezicht wordt gehouden op de barakken. Daarnaast is er overleg met de eigenaar om aan de illegale situatie een einde te maken.

Lees hier ook eerdere berichten van Kattuk.nl: SGP stelt vragen over illegale houseparty’s (met partyvideo’s)

 

Bron: Katwijk treedt op tegen illegale party’s (2012). Opgeroepen op maart 15, 2012, van www.refdag.nl: https://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/katwijk_treedt_op_tegen_illegale_party_s_1_629754

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

  • e34eq

    Beantwoorden 17/03/201222:55

    Kijk maar uit. Voor je het weet storten ze je barak vol met zand.

Laat een reactie achter

X