Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Geld stress in een modern sprookje tijdens theatervoorstelling in Scum 

Blog

Geld stress in een modern sprookje tijdens theatervoorstelling in Scum 

Ieder mens heeft er wel eens mee te maken. Even een te kort aan cash, te weinig doekoe in the pocket, even geen cent om je kont te krabben. Hoe doen we dat in een wereld waarin we alles willen. Prinses op de flappen is een modern sprookje over het altijd blut zijn! De voorstelling speelt op 14 (premiere voor genodigden), 15, 16, 20 juni (openbaar) in jongerencentrum Scum aan De Noordduinseweg 3 in Katwijk. Zaal open 19.00 uur aanvang 19.30 uur. De voorstelling is gratis.

Wie kent het niet, je wilt van alles maar de flappen heb je niet.De ene heeft sigaretten of data stress, de andere heeft een koopziekte. En dan heb je nog relaties, ga je voor het geld, ware liefde of blijf je bewust singel? Allemaal keuzes waar jongeren voor staan ondertussen gecontroleerd door iedereen via sociale media. Allemaal situaties die je tegen komt tijdens de theatervoorstelling Prinses op de flappen! De rode draad zijn de flappen maar vooral het gebrek eraan. Wat is ‘blut zijn’ eigenlijk en in welke vormen komen we het tegen? Samen met jongeren uit de gemeente Katwijk is het thema onderzocht en verwerkt tot een modern sprookje. De toneelvoorstelling met spel, dans en zang waarin alle hedendaagse invloeden met een knipoog aan bod komen. Het stuk is speciaal geschreven en geregisseerd door Daniëlle Minnee.

Prinses op de flappen is geschikt voor leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs, bovenbouw basisschool, docenten, ouders, jongerenwerkers, en iedereen die geïnteresseerd is in een portie jongerentheater. De voorstelling is een samenwerking tussen Welzijnskwartier, Voortgezet Onderwijs met speciale dank aan Fonds 1818.

Prinses op de flappen

 

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X