Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Geen RijnGouwelijn in Katwijk!

Blog

Geen RijnGouwelijn in Katwijk!

De VVD is en blijft tegenstander van de RijnGouwelijn in Katwijk. De partij wil het geld liever steken in de Rijnlandroute. De VVD Katwijk steunt de landelijke politiek bij haar roep om realisatie van de Rijnlandroute.

Een goede infrastructuur is ontzettend belangrijk voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Deze is nodig voor de werkgelegenheid, het woonklimaat, de economische ontwikkeling en de bereikbaarheid van onze Greenport. De VVD in Katwijk is daarom een groot voorstander van die zogenaamde Rijnlandroute. Deze route moet de bereikbaarheid tussen Leiden (A4) en de kust flink verbeteren.

Nu het kabinet nog zo’n 200 mln euro tekort komt is het logisch geworden om de RijnGouwelijn West definitief af te blazen en deze gelden te bestemmen voor de Rijnlandroute. Katwijk moet bereikbaar blijven en beter bereikbaar worden. Te lang heeft onze gemeente stil gestaan. Daarom JA Rijnlandroute, NEE RijnGouwelijn!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X