Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Gamen met de Politie – FIFA Eindejaarscup 2020

Blog

Gamen met de Politie – FIFA Eindejaarscup 2020

Durf jij de uitdaging aan? Meld je snel aan en maak kans op een PS5!

Heb jij altijd al je voetbalskills willen laten zien tijdens een potje FIFA21?

Dan is dit je kans: durf jij de uitdaging aan?
Doe dan mee aan de eindejaarscup 2020!

Klik HIER om je aan te melden!

Welkom bij de FIFA eindejaarscup!
Sluit het jaar goed af en schrijf je nu in voor de FIFA 21 Eindejaarscup! Strijd tegen andere spelers uit jouw gemeente om de winst! Ben jij de beste van jouw gemeente? Dan ga je door naar de Finale Cup waar je tegen de beste spelers van Nederland zal spelen! Voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen als goodiebags en voor de winnaar van de finale staat er een Playstation 5 klaar!

Er doen deelnemers uit meer dan 50 gemeentes mee. Word jij dit jaar de winnaar van jouw gemeente, dan strijd je mee op 31 december om FIFA-king van Nederland te worden. Doe mee op 29 en 30 december vanaf 18:00 uur en meld je aan voor de gemeente Katwijk via deze link.

Alle lokale winnaars krijgen een prijs en op 31 december spelen alle winnaars van de verschillende gemeentes voor de hoofdprijs: een nieuwe Playstation 5. Dit is ook te volgen via de livestream op Twitch. (Kijk voor de Twitch-kanalen op de portal).

Meer info en regels HIER, mocht jij nu nog vragen hebben of in contact willen komen met de politie klik dan HIER en join de discord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Politie Katwijk (@politiekatwijk)

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X