Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Ga. Uit! De Kunst. Weg. Met: tips

Blog

Ga. Uit! De Kunst. Weg. Met: tips

Welkom bij jouw waanzinnige weekend!

Katwijk en omgeving volledig volgeplempt met bands, dj’s, acteurs, muzikanten, karaoke, voorrondes, dub, house, hardcore, drum and bass, rockparties en een verdwaalde release van een Kattukse artiest.

Genoeg te doen dus…

Keuzestress?
Offiettan! helpt je Uit de Kunst op Weg naar een fantastisch weekend!

GAAN!!!!

Komt ie dan he…

Vrijdag

Mimiek speelt ‘Ware Liefde’
Voordat het helemaal los gaat, eerst even een moment van rust en bezinning in het Dorpshuis Valkenburg. Mimiek speelt ‘Ware Liefde’ Met wijze levenslessen. Want ware liefdeuiteindelijk is het ware liefde waar iedereen naar op zoek is…..

Dirruk met release ‘Ut Durrup’ @ Den Blauwen Bock
Release van het nummer ‘Ut Durrup’ van de band Dirruk, een parodie op het nummer ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. Lachen! Want Katwijk is zooo leuk en parodieën zijn hilarisch.. En die bandnaam? Ja…je moet er maar opkomen…

The Expired Faces @ Den Blauwen Bock
Na de release van bovenstaand meesterwerk is het aan The Expired Faces om nog wat van de avond te maken in De Bock. Komt goed uit want dat lijkt ze wel toevertrouwd. Ze beloven een reis door de pop-muziekgeschiedenis, met een repertoire van pop, soul en rock classics. Sowieso ervaren muzikanten in een band die, naar eigen zeggen, bekend staat om zijn veelzijdigheid van “fluisterzacht” tot “spijkerhard”. 

Ampsalad & Operation Hurricane @ The Box
Nog meer bandgeweld bij The Box Live. Zoals elke vrijdag presenteert de Box weer een aantal interessante bands.Deze The Box Live wordt een mix van een pittige rocksalade uit Katwijk gemarineerd met Haarlemse rock saus.’ 

Rectum Raiders + Black Bone @ de Nobel
Toch niks te vinden op vrijdag in Katwijk? Misschien moet je het dan in Leiden zoeken. Want daar staan de Rectum Raiders. Verwacht een overdosis high-energy rock-‘n-roll met absurde teksten, intense riffs en onvoorspelbare composities.

Dit is echt vet! En als je het kut vindt, dan ga je lekker jazz luisteren.
— Jochem Jacobs (Producer, Ex-Textures)

Zaterdag

scum2

Scum House Reünie – DJ Rob & MC Joe, Stanton & Panic
Oldskool House en Early Hardcore liefhebber? En oud Scum bezoeker? Dan mag je deze absoluut niet missen!! Oude tijden herleven in Scum met DJ Rob & MC Joe, DJ Stanton en DJ Panic.

Ouderwets hakken met mosh-pits op knalharde klappers omringd door oude bekenden in een uitverkochte zaal opgejaagd door een bezeten MC en 100% Hardcorelegende’s achter de decks. JAAAA!!!!!

Wees er snel bij want de voorverkoop gaat als een malle.

KaraokeKaraoke Night @ De Schuit
De Schuit gooit t over een heel andere boeg op zaterdagavond. Hier is het publiek de ster op The Karaoke Night. Hoe valser de zang…des te groter de lol. En meerstemmig meeblerren is natuurlijk altijd nog veel beter..

Gelukkig weet je de volgende dag amper meer wat er gebeurt is, dat scheelt.

Big Band Plus Party @ DVS
Wordt het dansen in Scum of meezingen in De Schuit? Het kan natuurlijk ook allebei. Op de Big Party Plus. Dansen en vrolijk meezingen op de tonen van Blaaskapel De Gespleten Klomp. Musical-, film-, pop-, latin- en dansmuziek, maar ook ballades en klassieke muziek door K&G3.

“Big Party Plus is geen concert, maar een mix van een top muzikaal programma en ontspanning”

Big Band Plus, de jongste telg van DVS, speelt een thuiswedstrijd. Tijdens Big Party Plus brengt het orkest naast het veelzijdige bestaande repertoire ook nummers van ELO, Meat Loaf en John Williams.

Tirol am Rhein after party @ Roskam
Net dat je dacht dat het voorbij was met die grote bierpullen en lederhosen, al helemaal klaar voor de intocht van Sinterklaas, komt hier toch nog een wat laat OktoberFest-achtig verkleedfeestje voorbij. Dus: Haal de lederhose en dirndeljurkjes maar weer uit de kast! Tiroler sferen wordt gebracht en de artiesten Alfonso und Sharona doen de rest.” 

Mimiek speelt ‘Ware Liefde’boemerang

Beukende Beats @ De Boemerang (12-17)
De Boemerang komt terug (padoum tsjj)

Met een FrisFissa

Een….Frissa, met Beukende Beats door DJ Stan Frijns en DJ Martiens

Vierde voorronde GPvdB 2017 @ Muziekhuis Qbus
Geen zin in hakkuh, blazen, meezing, kinder of verkleedfeestjes? op het fietsje naar Leiden. Chet Vamp, Christopher’s Soul, Kant en Klaar, Left Alive en Silence strijden om een plekje in de finale van deze regionale bandwedstrijd.

En anders naar:

Magic Wands + Twins @ De Nobel
Magic Wands zijn best bekend door hun melodische, catchy songs ‘Black Magic’, ‘Kaleidoscope Hearts’ en ‘Teenage Love’. Deze nummers van hun debuutalbum ‘Aloha Moon’ waren in 2012 live gelanceerd op BBC1 Radio, en zijn remixed door The XX en Crystal Fighters.

Toch dansen:

Champion Sound vs High Tea @ De Nobel
De hele nacht zweten op Drum and Bass. Wie sloopt de dansvloer het hardst? Champion Sound vs Hight Tea? Met het publiek sowieso als grootste winnaar!

Zondag

Men on the Moon – A Tribute to REM @ The Pocket
Bandjes boeken op een doorgaans, qua aanbod, dodelijk saaie zondagmiddag in Katwijk? Goed plan! Alleen daarom al de moeite van een bezoek waard. Laat de voetbal een keer voor wat het is en duik die kelder in op zoek naar mooie dingen en fijn gezelschap.

Have Fun!!

Het wordt een Goed Weekend!!

Geschreven door: Offiettan

Geen reacties

Laat een reactie achter

X