Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Frizzz met Famke Louise weergaloos succes

Blog

Frizzz met Famke Louise weergaloos succes

UPDATE: klik HIER voor mee foto’s

Op zaterdag 9 februari vond in jongerencentrum Scum het langverwachte optreden plaats van tiener idool Famke Louise. Ruim 260 jongeren uit de gemeente Katwijk kwamen op het spektakel af. Een groot aantal jongeren had zich al ver voor de openingstijd bij de entree verzameld om als eerste binnen te zijn en daarmee verzekerd te zijn van een mooie plek nabij het hoofdpodium.

Onder oorverdovend gejuich werd de zangeres bij opkomst door een uitzinnig publiek verwelkomd en gaf vervolgens een spetterend optreden weg. Tijdens de show kwamen uiteraard alle recente hits voorbij, waaronder ‘Op me monnie’, ‘Slide’ en ‘Ben je down’. Het gehele repertoire werd natuurlijk luidkeels door het voltallige publiek meegezongen.

Veel tijd om bij te komen na het optreden van Famke Louise was er niet. DJ’s Jaimy Lorenzo, Joey en Moombax, drie lokale dj talenten afkomstig uit het ‘Dj & Producers project’ van het Welzijnskwartier, namen het ‘sfeerstokje’ naadloos van Famke Louise over en zetten de zaal de rest van de avond op zijn kop met vocale ondersteuning van MC Raph Polak. Het delen van een podium met een nationaal bekende artiest is, behalve heel gaaf, voor deze dj talenten ook een belangrijk leermoment op hun weg naar professionaliteit. Ze ervaren de druk vanuit een volle zaal en leren daar tijdens een avond als deze mee om te gaan.

Behalve alle jonge vrijwilligers, die tijdens de reguliere Frizzz evenementen in het jongerencentrum o.a. de bar en garderobe bemannen, kwam er deze avond ook extra vrijwillige inzet vanuit een aantal betrokken ouders. Hiermee kan worden teruggekeken op een zeer succesvol, incident loos en maatschappelijk breed gedragen evenement, door jongeren voor jongeren, waarop de gemeente Katwijk trots mag zijn! Foto’s en filmpjes van het evenement zijn te vinden via www.kattuk.nl en de facebookpagina ‘Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV’.

Persbericht Jongerenwerk Welzijnskwartier

Bekijk de foto’s hieronder..

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X