Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Friday’s Cafe viert eerste verjaardag – verslag en foto’s

Blog

Friday’s Cafe viert eerste verjaardag – verslag en foto’s

Elke eerste vrijdag van de maand kunnen jongeren vanaf 18 jaar terecht bij Friday’s Cafe in De Voorhof in Rijnsburg. Een ontmoetingsplek waar christelijke en niet-christelijke jongeren van 18 tot 35 jaar, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in contact komen.

Gisteravond (vrijdag 5 oktober) vierde Friday’s alweer haar eerste verjaardag in De Voorhof, met live-muziek door Koos van Beelen (bij Kattuk.nl ook wel bekend van Unite). De ruimte was leuk versiert met slingers en ballonnen, er was (natuurlijk) taart en met ruim 50 jongeren en een enkele oudere werd het al snel een gezellig drukke boel. Er werd gekletst, gelachen en geluisterd naar de live-muziek, fijn om eens per maand op vrijdag de werkweek zo af te sluiten met leeftijdsgenoten. Ook wethouder Mostert kwam langs om de club jongeren te feliciteren met de eerste verjaardag.

Al met al een zeer geslaagd verjaardagsfeest!

 

Friday’s Cafe is zeker een aanrader om een keer te bezoeken. De volgende is op 2 november.

Binnenkort komen de jongeren van Friday’s Cafe langs in de studio van Kattuk.FM voor een speciale uitzending in het teken van hun ontmoetinsgplek. Hierover later meer…

@Friday’s: Namens Kattuk.nl nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag en we spreken elkaar weer snel.

Hieronder de foto’s

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X