Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Frank verslagen in de finale TMF Beach Beauty (Update)

Blog

Frank verslagen in de finale TMF Beach Beauty (Update)

Helaas… het heeft allemaal niet mogen baten: Frank heeft de TMF Beach Beauty finale niet gewonnen:

Na een geweldige TMF Beach Beauty finale van afgelopen vrijdag in de Hollywood music hall, is het Frank helaas niet gelukt om te winnen! Even in het kort de avond…
 
1. Voorstelronde.
VJ Sascha Visser riep de kandidaten 1 voor 1 het podium op, en kregen de kandidaten nog eenmaal de kans om zich nogmaals te presenteren.
 
2. Zwembroek/bikini ronde.
De Kandidaten konden zich voor de allerlaatste keer presenteren in Zwembroek of bikini. Er moest 1 voor 1 gedanst worden op een plateau dat omhoog ging in het midden van de zaal. Met water,licht,rook en schuim effecten deden alle kandidaten een dansje, en moesten ze het publiek overhalen om mee te doen.
 
De Jury bestond uit: DJ Patrick (Hollywood), Jeffrey Meijer (Producer TMF), Elize
 
Na alle rondes mochten de kandidaten relaxen in de Jacoezie die midden in de zaal stond, inclusief vrouwen in bikini en strandballen. Na 20 minuten kwam de jury weer het podium op en werd er bekend gemaakt wie de winnaars waren van de TMF Beach Beauty contest. Het was spannend, maar Erik werd de uiteindelijke winaar. Toen waren de vrouwen aan de beurt, en ging de hoofdprijs naar Kim. Zij zullen samen met VJ Veronica en VJ Willy de TMF Beach battle gaan presenteren op Chersonissos. De finale word in de week van 27 juli uitgezonden, wanneer de Battle op tv komt is nog niet bekend.
 
Ondanks dat Frank het niet geworden is wil hij jullie toch bedanken voor alle support, want zonder jullie stond hij niet in die finale! Het was een geweldige tijd!
 
THNX!

———————————
Origineel bericht

Jaja het is ‘onze’  Frank gelukt de finale te bereiken. Na alle stemmen, de fraudezaak van tmf is het hem toch echt overkomen. De finale zal er als volgt uit zien:

De Finale zal uit 2 rondes bestaan:
–         in ronde 1: stel je jezelf voor en vertel je in het kort nog 1 keer waarom jij de Beach boy of Beach babe bent die wij mee moeten nemen naar Chersonissos. (bereidt dit goed voor!)

–         in ronde 2: de bikini en zwembroek ronde: jullie mogen over de catwalk op de muziek laten zien wat je in huis hebt!

 Een 3 koppige jury zal uiteindelijk bepalen wie de twee TMF Beach Beauty%u2019s zijn die mee mogen naar Chersonissos.

De Beach Beauty Finale zal twee weken later worden uitgezonden op TMF (de opnames zijn dus niet live).

 finale is in de hollywood music hall
 finalisten mannen:
Frank
Dennis
Bas
Sammy
Robin
Erik
 vrouwen:
Charlene
Dafne
Kim
Sanne
Amber
Audrey
 NB: Diana en Rebert hebben zich om persoonlijke redenen terug getrokken uit de competitie.

De Redactie van Kattuk.nl wenst Frank veel succes in de finale rondes en hopen zo snel mogelijk weer een update te kunnen doen, waarin frank meld dat hij gewonnen heeft!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X