Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Files door vegetariers……

Blog

Files door vegetariers……

Alles in de wereld staat met elkaar in verbinding. Alles heeft een reden, een doel om te bestaan. Ze vormen samen een ketting en als je een schakeltje weghaalt, dan is de balans weg. Dan kunnen er allerlei negatieve dingen gebeuren en ontstaan. Bijvoorbeeld als in een voedselketen de roofvogel sterft krijg je een muizenplaag. Volgens mij heb ik een verbroken ketting ontdekt.

Vegetariërs zijn over het algemeen personen, die van kinds af aan al dierenarts willen worden en die paarden verzorgen. Niet voor het rijplezier, maar voor de liefde die zo’n knol geeft. Ze zijn vegetarisch en proberen hun omgeving daarin niet te ontzien. Op feestjes drinken ze niet want: ‘Zonder alcohol is het net zo gezellig’. Dat zeggen ze vlak voordat ze om elf uur als eerste naar huis gaan. In hun auto ligt de hoedenplank bezaaid met knuffels. Ze stemmen op de partij van de dieren of nog erger: Ze gaan in de partij van de dieren!  Achteruit inparkeren is ze te lastig. In het verkeer rijden ze ‘netjes’. Zo beschaaft, dat er vele opstoppingen ontstaan door het te veel voorrang verlenen op verkeerde momenten. Op de snelweg rijden ze standaard vijf kilometer onder de toegestane snelheid. Dat soort staat vaak naast hun kapotte/ingedeukte auto met schade aan de achterkant. Daarna zie je de twaalf kilometer file die ze veroorzaakt hebben. Ik denk…

Vegetarisch zijn is iets onnatuurlijks. Wij zijn mensen, de baas van alle dieren. Het is onze plicht om het natuurlijk evenwicht in balans te houden. Alle dieren eten elkaar en uiteindelijk horen wij, de baas van de dieren, de dieren te eten. Carnivoren! Dat zijn we!

Zou het kunnen dat, als je vegetarisch zijn verbiedt… Feestjes gezelliger worden. Maneges verdwijnen voor meer woonruimte. Het verkeer lekker doorrijdt. Minder ongelukken gebeuren. Files tot het verleden behoren. Waardoor de wegenbelasting gigantisch omlaag gaat. En zou je dan, als je op je achttiende je rijbewijs haalt, je van de verzekering je eerste Ferrari krijgen?;-)

Door: Tobi

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X