Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Fietsend klaar voor het Voortgezet Onderwijs?

Blog

Fietsend klaar voor het Voortgezet Onderwijs?

Dinsdag 25 en woensdag 26 mei hebben de groepen 8 van de basisscholen in Katwijk en Valkenburg hun praktische verkeersproef van VVN Katwijk afgelegd. De kinderen van RKBS de Horizon waren de eersten die startten. Dus zij werden nog even hartverwarmend toegesproken door wethouder Rien Nagtegaal. Hij benadrukte nogmaals het belang van verkeersveiligheid en wenste ze veel succes bij het volgen van hun fietsroute. Na de fietscontrole door twee agenten kon nummer één rond 9.00 uur starten en… met goed gevolg!

Deze maandag 31 mei en dinsdag 1 juni starten de groepen 7 van Katwijkse en Valkenburgse basisscholen, ook vanaf het marktplein aan de Piet Heinlaan in Katwijk, voor hun fietsroute. Donderdag 3 juni zijn het de Rijnsburgse groepen 7 die bij De Burgt starten waarna de groepen 8 deze grootste praktische verkeersproef sinds jaren op vrijdag 4 juni afsluiten.

VVN Katwijk is te vinden bij…
Voor meer informatie over VVN Katwijk kunt u terecht op de website https://vvn.nl. Klik daar aan ‘In je buurt’, kies ‘Zuid-Holland’ en ‘Katwijk’. Daar vindt u ook het jaarverslag van het coronajaar 2020, maar ook meer lokaal nieuws in woord en beeld.

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X